REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Utenos „Juventus“ komanda Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio atsakomajame mače 94:103 nusileido Vilniaus „Rytui“ ir baigė pasirodymą turnyre, kadangi turėtos 4 taškų atsargos patekimui į pusfinalį nepakako.

Utenos „Juventus“ komanda Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio atsakomajame mače 94:103 nusileido Vilniaus „Rytui“ ir baigė pasirodymą turnyre, kadangi turėtos 4 taškų atsargos patekimui į pusfinalį nepakako.

REKLAMA

Tokia nesėkmė itin palietė klubo direktorių Eimantą Skersį, kuris asmeniniame feisbuko profilyje pasidalino viešai auditorijai skirtu įraše ir ten kalba apie tai, kad viską neva krepšinyje valdo galia, pinigai ir įtaka.

„Grįžti namo po tokių rungtynių, atsiguli, užmigt vis tiek be šansų. Tada pradedi galvoti: o koks visko tikslas? Kam vargti, dirbti, eiti iš proto, pergyventi, stengtis, kažką kurti? Aš manau, kad per tuos metus, kiek esu Utenoje, mes padarėme gerą darbą. Sutvirtinome (nesakau, kad sukūrėme) klubą, prisidėjome prie sirgalių grupės susikūrimo, turime savo šokėjų komandą, ištikimų rėmėjų gretas, galų gale miestelėnus, kurie palaiko, domisi, tikisi, pasitiki. Niekada nesame nieko apgavę ar pavedę. Bet metai iš metų gauti šlapiu skuduru per veidą, patikėkit manim, užknisa. Ir vėl tas pats klausimas: o koks tikslas? Eiti iš proto, nemiegoti naktimis už tą „štuką“?

Mes nieko neprašom, nieko mums nereikia, tik duokite mums išsiaiškinti aikštelėje. Nors vieną seriją. Nors vieną kartą. Gausim malkų, būsim pirmi, kurie pripažinsime varžovų pranašumą. Bet dabar... treti metai iš eilės... Jei atvirai, man nusibodo. Nebematau tikslo. Viską valdo galia, pinigai, įtaka, o mes ką, paprasti žmogeliai iš provincijos. Neturim su teisėjais bendrų verslų, nesame giminės su niekuo, nesėdim LKL ofise kasdien... Viską sudedi ir supranti, kad šansų kaip ir nėra. O norėtųsi. Ir gal net galėtume.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikinu „Rytą“ su patekimu į pusfinalį, LKL su tuo, jog turnyras nebus minusinis, o aš ryte atsikėlęs, jei pavyks užmigti, dar kartą labai rimtai pagalvosi, o koks visgi visko tikslas ir ar tikrai reikia viską tęsti?“, – rašė jis.

REKLAMA

Kai kuriais teisėjų sprendimais nepatenkintas buvo ir „Juventus“ vyr. treneris Žydrūnas Urbonas:

„Didžiuojuosi vyrais, kaip mes kaunamės su grandais. Užknisa žiūrėti, kai varžovai meta 37 baudas. Kodėl? Pats Pavilonis mane mokė, kad niekada negausiu techninės, jeigu nusisuksi į kampą ir išreikši emociją. Aš gavau techninę už tokį dalyką. Mes žaidžiame vieno metimo rungtynes. Nebūtų reikėję mesti tritaškio, būtų prasiveržimas ir gal pražanga, kurios turbūt nebūtų sušvilpę. Man tiesiog gaila vyrų trečius metus iš eilės.“

Tuo metu kalbintas Žygimantas Skučas priekaištų neturėjo: „Kalbos, kad teisėjai traukė juos – nesąmonė. Šiandien buvome blogesni ir viskas.“ 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų