REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grigonio pasiilgęs Jasikevičius: ASVEL labai gerai žaidžia namie

Kauno „Žalgirio“ komanda Eurolygos 22-ajame ture žais Vilerbane, kur susitiks su ASVEL krepšininkais.

Kauno „Žalgirio“ komanda Eurolygos 22-ajame ture žais Vilerbane, kur susitiks su ASVEL krepšininkais.

REKLAMA

Vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius teigė, kad varžovai namuose žaidžia labai kietai ir jo auklėtiniai turi būti tam pasiruošę. Žalgiriečius stebina, kaip iš toli pataiko Adreinas Payne'as, kuris jau įmetė 11 tritaškių iš 27 (40,7 proc).

„Varžovas labai gerai žaidžia namuose ir ten skina pergales. Akcentai yra fiziškumas. Jie tikrai varžovus išmuša iš ritmo su savo fizine jėga, visada žaidžia ant pražangos ribos. Puolime turi skirtingų opcijų ir tai įrodo, kad vis skirtingas žaidėjas juos patraukia“, – sakė strategas.

– Namuose žaidžia su kitokia energija?

– Manau, kad žaidžia su panašia, bet kartais namų sienos padeda, galbūt teisėjauja kitaip. Fiziškai žaidžia kiekvieną mačą ir turime būti tam pasiruošę.

REKLAMA
REKLAMA

– ASVEL išgyvena pralaimėjimų seriją. Kas ją lemia?

– Tvarkaraštis. Namuose daug susitikimų neturėjo. Prieš tai pralaimėjo prieš „Real“, nusileido ir „Crvena Zvezda“ ekipai tame keistame mače, kur daug pirmavo. Tai yra Eurolyga ir 5 pralaimėjimų serija čia nieko nestebina.

REKLAMA

– Ar gynyba ir vėl bus esminis dalykas?

– Tai yra visko visuma, bet esminis dalykas – gynyba.

– Kokios yra naujovės, jeigu palygintumėte pirmojo rato dvikovą?

– Pas mus naujovė, kad nėra Grigonio. Keista net žiūrėti tuos įrašus, kur Marius žaidžia. Atrodo, kad taip seniai nežaidžia, tiek jo pasiilgę esame. ASVEL žaidžia panašų krepšinį ir daugiau prisideda Payne‘as. Negalvojome, kad jis gali tiek daug ir sėkmingai atakuoti iš toli, bet ASVEL gretose tai daro. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų