REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Neeilinis sausio 13-osios minėjimas Saudo Arabijoje (nuotr. Organizatorių)

Dakaras tapo tautos lenktynėmis. Dažnas Lietuvis palaiko mūsų sportininkus šiame nelengvame mūšyje.

8

Dakaras tapo tautos lenktynėmis. Dažnas Lietuvis palaiko mūsų sportininkus šiame nelengvame mūšyje.

REKLAMA

Keturių entuziastingų draugų kompanija iš Vilniaus, šiais metais lenktynes nusprendė stebėti tiesiogiai iš įvykio vietos ir leidosi į kelionę po Saudo Arabijos dykumas.

Tačiau tai dar ne viskas, kartu su savimi pasiėmė ir rekordinio dydžio, net 300 kvadratinių metrų Lietuvos vėliavą, kurią jau šįryt, šią nepaprastai svarbią Lietuvai diena – Sausio 13 d., išskleidė Saudo Arabijos dykumoje, taip parodydami vieningumą, sportininkų bei visos šalies palaikymą. Tai ypač drąsus ir didvyriškas poelgis.

„Tikimės, kad Lietuviai yra vieningi visame pasaulyje ir džiaugiamės galėdami pridisėti prie Sausio 13-osios minėjimo. Jausmas buvo išties pakilėtas! Norime padėkoti Lietuvos parašiutininkų sporto federacijai ir Vytautui Gustaičiui, už šią nuostabią trispalvę!”, – emocijų neslepė, Martynas Kairys.

REKLAMA
REKLAMA

Apie įspūdingą reginį po finišo prabilo ir Benediktas Vanagas.

„Gražiausias dalykas – nepatikėsite, ant vieno kalno buvo milžiniška trispalvė, galbūt 30 metrų ilgio, tikrai didžiulė, visas kalnas buvo uždengtas. Dar labiau pasididžiavau, kad esu lietuvis. Tikiu, kad turėtų patekti į visas apžvalgas, nes daugiau panašios vėliavos nemačiau“, – pasakojo B.Vanagas.

REKLAMA

Šiuos Dakaro ralio fanus galite sekti ir socialiniuose tinkluose Facebook (@SportSpotters) bei Instagram (@SportSpotters). Čia, šie šaunūs vyrai, dalinasi savo kasdienybe, įspūdžiais, rekomendacijomis bei pastebėjimais tiesiogiai iš Dakaro ralio vietos, Saudo Arabijoje.

Dalyviai – Šarūnas Šetikas, Pijus Mačiukas, Rokas Janulis, Martynas Kairys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų