REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis Eurolygos ratas: pažymys „Žalgiriui“, nusivylimai ir staigmenos

laida „Penktas kėlinys“

Prabėgus švenčių maratonui į eterį vėl sugrįžo „Penktojo kėlinio“ laida. Šį kartą Edgaras Pulkovskis, Vilius Stalgaitis ir Tautvydas Kubilius visą pusvalandį skyrė Eurolygos pirmojo rato įvykių aptarimui.

Prabėgus švenčių maratonui į eterį vėl sugrįžo „Penktojo kėlinio“ laida. Šį kartą Edgaras Pulkovskis, Vilius Stalgaitis ir Tautvydas Kubilius visą pusvalandį skyrė Eurolygos pirmojo rato įvykių aptarimui.

REKLAMA

Pažymys „Žalgiriui“ ir prognozė antrajam ratui: tiek E.Pulkovskis, tiek V.Stalgaitis už pirmojo rato pasirodymą skyrė penketą. Tuo tarpu T.Kubilius parašė ketvertuką. Visi dalyviai vieningai sutarė, kad į aštuonetą žalgiriečiai nepateks.

Kuri komanda, esanti už aštuoneto ribų, pateks į ketvirtfinalį? T.Kubilius kalba apie Stambulo „Fenerbahče“ ekipą, bet turi dar šiek tiek abejonių. V.Stalgaitis irgi spėja, kad Željko Obradovičiaus kariauna pateks į atkrintamąsias. E.Pulkovskis lieka prie savo nuomonės, kurią išsakė prieš kelis mėnesius, kad „Fenerbahče“ nepateks į atkrintamąsias. Jis spėja, kad Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ vis dėlto pateks į kitą etapą.

Ko iš žemiau esančių komandų ten nesitikėjote matyti? E.Pulkovskis nesitikėjo matyti „Chimki“ su 8/9 santykiu: „Manau, kad tai yra švaistomas talentas. Didelis biudžetas, bet žaidimas orientuotas tik į puolimą ir visiškai pamirštama gynyba.“

REKLAMA
REKLAMA

V.Stalgaitis pasirinko „Olympiacos“ ekipą, bet ne dėl rezultatų, o dėl organizacinio chaoso klube.

T.Kubilius tuo tarpu prisipažino, kad prieš sezoną teigė, jog Sankt Peterburgo „Zenit“ kovos dėl vietos dešimtuke, tačiau yra paskutinėje vietoje.

REKLAMA

Kas bus kitas atleistas treneris? Laidos dalyviai mano, kad tai bus Joanas Plaza arba Kęstutis Kemzūra.

Pirmojo rato MVP? V.Stalgaičiui tai yra Nikola Mirotičius. T.Kubilius rinktųsi tarp Mike‘o Jameso ir Shane‘o Larkino, o E.Pulkovskis laurus atidavė būtent Stambulo „Anadolu Efes“ gynėjui Sh.Larkinui.

Kurios komandos reikia atsiprašyti? E.Pulkovskis pripažino klydęs dėl Vilerbano ASVEL ekipos, kurią priskyrė autsaiderėms. V.Stalgaitis linkęs atsiprašyti „Anadolu Efes“ komandos, kadangi netikėjo, jog ji antrus metus iš eilės pasirodys taip solidžiai. T.Kubilius atsiprašymą siunčia į Tel Avivą, kadangi „Maccabi“ komandos prieš sezoną nematė aštuonete, o galvojo apie 12–13 vietas.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai nuvylę žaidėjai? E.Pulkovskis įvardijo Maskvos CSKA centrą Kostą Koufą bei Milano „AX Armani“ atleistą Shelviną Macką. V.Stalgaitį labai nuvylė „AX Armani“ puolėjas Aaronas White‘as, kuris persikėlė iš „Žalgirio“. T.Kubilius savo nusivylimu įvardijo Miunchano „Bayern“ centrą iš NBA Gregą Monroe, kurio statistika atrodo neblogai, bet pats žaidimas neįtikina. Taip pat paminėtas ir Mindaugas Kuzminskas, kuris net nebaigė sezono Pirėjuje.

Kas laimės reguliarųjį sezoną? V.Stalgaitis mano, kad tai padarys „Anadolu Efes“, E.Pulkovskis spėja, jog Madrido „Real“, o T.Kubilius įvardijo CSKA klubą, kuris nuo šių komandų dabar atsilieka 3 pergalėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų