REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

F. Alonso nerimauja dėl Ferari, o ne dėl L. Hamiltono


„McLaren“ lenktynininkas Fernando Alonso pareiškė labiau nerimaująs dėl „Ferrari“ sportininkų greičio kovoje dėl šių metų „Formulės-1“ čempiono vardo, o ne dėl konkurencijos iš savo komandos draugo Lewiso Hamiltono pusės.

REKLAMA
REKLAMA


„Manau, kad niekas nepasikeitė. Jis vis dar yra mano komandos draugas. Po vienerių ar dvejų lenktynių pamatėme, kad jis tapo pretendentu į čempiono titulą. Mes vis dar jį tokiu laikome“, – pareiškė F. Alonso.

REKLAMA


„Tam tikra prasme, aš į jį žiūriu taip, kaip ir į Kimi (Raikkoneną – red. past.) ar Felipe (Massa – red. past.), varžovus čempionate. Norėdamas tapti čempionu, turiu juos visus nugalėti“, – teigė ispanas.


„Tačiau dėl jo aš mažiausiai pergyvenu, nes jis yra mano komandos draugas, ir mes esame tam, kad padėtume vienas kitam. Labiau nerimauju dėl „Ferrari“ greičio, o ne dėl to, kad Lewisas (Hamiltonas – red. past.) turi dviem taškais daugiau už mane“, – tvirtino „Formulės-1“ čempionas.


Po keturių pirmųjų „Formulės-1“ čempionato etapų F. Alonso turi 28 taškus, o L. Hamiltonas – 30. Abu „Ferrari“ lenktynininkai jų turi surinkę mažiau: F. Massa – 27, K. Raikkonenas – 22. Tiesa, italų komandos atstovai šiemet nugalėjo jau tris kartus, o „McLaren“ – tik vieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų