REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metų pabaigoje – intriguojančios NBA dvikovos

Transliacijų tvarkaraštis

NBA pirmenybėse permainingai žaidžia „Memphies Grizzlies“ klubas, kuriam atstovauja Jonas Valančiūnas. Pastaruoju metu „grizliai“ rungtyniauja vis solidžiau ir nepraranda vilčių pakovoti dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

NBA pirmenybėse permainingai žaidžia „Memphies Grizzlies“ klubas, kuriam atstovauja Jonas Valančiūnas. Pastaruoju metu „grizliai“ rungtyniauja vis solidžiau ir nepraranda vilčių pakovoti dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

REKLAMA

Memfio komanda iš pastarųjų aštuonerių rungtynių laimėjo penkerias, turi 11 pergalių, 19 pralaimėjimų ir Vakarų konferencijoje užima 12-ąją vietą. Nuo 8-osios vietos, kuri garantuoja bilietą į atkrintamąsias varžybas, „Grizzlies“ ekipą skiria tik 3 pergalės.

J. Valančiūnas yra vienas Memfio klubo puolimo lyderių. Jis vidutiniškai pelno po 14 taškų, be to, atkovoja 9,9 kamuolio. Lietuvis vis dažniau meta tritaškius. Tai jis daro užtikrintai – taiklumas siekia 42,1 proc.

„Grizzlies“ naktį iš gruodžio 28-osios į 29-ąją (Lietuvos laiku) svečiuose grumsis su „Denver Nuggets“ klubu, kurio generalinis vadybininkas yra Artūras Karnišovas. Pastaroji komanda laimėjo 6 dvikovas iš eilės, Vakarų konferencijoje rikiuojasi antra – 20 pergalių, 8 nesėkmės.

REKLAMA
REKLAMA

„Dallas Mavericks“ krepšininkai, kurių gretose yra Kristapas Porzingis, praėjusiame mače patyrė labai skaudų pralaimėjimą. Jie svečiuose trečiojo kėlinio antroje pusėje net 30 taškų skirtumu pirmavo prieš „Toronto Raptors“, bet vis tiek suklupo – 107:110.

REKLAMA

Dalaso komandos sąskaitoje – 19 pergalių, 10 pralaimėjimų. Ji Vakaruose žengia penkta. Šią savaitę „Mavericks“ namie priims „Sant Antonio Spurs“ ir „Los Angeles Lakers“. Dalaso krepšininkai verčiasi be traumuoto lyderio Lukos Dončičiaus. Jis artimiausiu metu ketina grįžti į aikštę.

Pastaruoju metu dažnai pergales skina „Indiana Pacers“ ekipa, kurios garbę gina Domantas Sabonis. Indianapolio klubas laimėjo 5 iš 6 paskutinių dvikovų. Lietuvis yra „Pacers“ vedlys – įmeta 17,9 taško, sugriebia net 13,2 kamuolio. Šis rodiklis penktas lygoje. Tiesa, aukštaūgiui nekrenta tritaškiai – juos realizuoja vos 21,4 proc. tikslumu.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę didžiulį susidomėjimą kels Los Andželo derbis, kuriame „Lakers“ išbandys jėgas su „Clippers“. „Lakers“ su LeBrono Jamesu ir Anthony Davisu priešakyje pateko į duobę – pralaimėjo triskart iš eilės. Vis dėlto ši komanda išsaugo pirmąją poziciją Vakaruose – 24 pergalės, 6 nesėkmės.

„Clippers“ klubas, kurio aprangą vilki lygos žvaigždės Kawhi Leonardas ir Paulas George'as, laimėjo 22 kartus per 32 rungtynes ir Vakarų konferencijoje žengia ketvirtas.

Vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“, „TV3 Sport“ ir „TV3 Sport 2“ kanalai gruodžio 24-30 dienomis parodys net 10 rungtynių.

Transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 24 d.

„Heat“ - „Jazz“ („Go3“, „TV3 Sport“);

Gruodžio 25 d.

19.00 val. „Raptors“ - „Celtics“ („Go3“, „TV3 Sport“);

21.30 val. „76ers“ - „Bucks“ („Go3“, „TV3 Sport 2“);

Gruodžio 26 d.

00.00 val. „Warriors“ - „Rockets“ („Go3“, „TV3 Sport“);

3.00 val. „Lakers“ - „Clippers“ („Go3“, „TV3 Sport 2“);

Gruodžio 27 d.

3.00 val. „Mavericks“ - „Spurs“ („Go3“, „TV3 Sport“);

Gruodžio 28 d.

2.30 val. „Hawks“ - „Bucks“ („Go3“, „TV3 Sport“);

Gruodžio 29 d.

00.00 val. „Nuggets“ - „Grizzlies“ („Go3“, „TV3 Sport“);

Gruodžio 30 d.

1.00 val. „Raptors“ - „Thunder“ („Go3“, „TV3 Sport“);

4.30 val. „Mavericks“ - „Lakers“ („Go3“, „TV3 Sport“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų