REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smalsaujate, kuriuos atletus geriausių Lietuvos sportininkų rinkimuose palaiko žinomi žmonės? Įdomu sužinoti, ką „LTeam apdovanojimuose“ palaiko eurokomisaras Virginijus Sinkevičius, žurnalistė Akvilė Kavaliauskaitė, Vilniaus „Ryto“ talentas Marekas Blaževičius ar Palangos meras Šarūnas Vaitkus?

Smalsaujate, kuriuos atletus geriausių Lietuvos sportininkų rinkimuose palaiko žinomi žmonės? Įdomu sužinoti, ką „LTeam apdovanojimuose“ palaiko eurokomisaras Virginijus Sinkevičius, žurnalistė Akvilė Kavaliauskaitė, Vilniaus „Ryto“ talentas Marekas Blaževičius ar Palangos meras Šarūnas Vaitkus?

REKLAMA

Šie ir kiti žinomi žmonės apsilankė „LTeam apdovanojimų“ balsavimo platformoje, atidavė balsus savo favoritams ir svetainei LTOK.LT įvardino sportininką, komandą ar trenerį, kurį labiausiai palaiko prestižiniuose Lietuvos sporto apdovanojimuose.

Vilniaus „Ryto“ aukštaūgis Marek Blaževič:

Mano favoritės – Justė Jocytė ir Lietuvos merginų U-16 krepšinio rinktinė. Asmeniškai pažįstu kelias šios rinktinės krepšininkes, todėl negaliu jų nepalaikyti. O Justė Jocytė yra fenomenas, Lietuvos moterų krepšinio ateitis, kurios pavyzdys užkrečia ir motyvuoja. Jos talentas yra neįtikėtinas, o jos atvejį galėčiau palyginti tik su Lukos Dončičiaus istorija.

Eurokomisaras Virginijus Sinkevičius:

Aš šių metų „LTeam apdovanojimuose“ išskirčiau Laura Asadauskaitę-Zadneprovskienę ir Daną Rapšį. Pirmoji taip tvirtai jau eilę metų laikosi pasaulio elite, kad net kyla klausimas, kaip ji nesensta. O Danas, šie metai tiesiog privalo būti jo, nes praktiškai nebuvo mėnesio, kuomet jis kažko nelaimėtų.

REKLAMA
REKLAMA

ZIP FM laidų vedėjas Žygimantas Gečas:

Šiuose rinkimuose labai palaikau Lietuvos vyrų 3×3 rinktinę. Prieš metus apie šiuos žmones niekas nieko nežinojo. Dar ir dabar daug kas nežino jų pavardžių, bet ką jie nuveikė, žino dauguma krepšinio mėgėjų: bronza Europos čempionate ir TOP-6 pasaulio reitinge. „From zero to hero“ – ši frazė geriausiai apibūdina mano herojus. Tikiu, kad Marijus, Aurelijus, Šarūnas ir Paulius pasinaudos šansu patekti į olimpines žaidynes, o jei taip įvyks, iš ten turi realius šansus parsivežti medalius.

REKLAMA

Žurnalistė ir filmų kūrėja Akvilė Kavaliauskaitė:

Aš už Simoną Krupeckaitę. Gerbiu ją už jos atsidavimą, nepasidavimą ir savo tikslų siekimą metai iš metų. Visi sako, kad sportininko karjera yra trumpa, kad sportininkas sublizga ir pasitraukia. O Simonos atvejis kitas, jos pavyzdys įkvepia ir motyvuoja.

Palangos meras Šarūnas Vaitkus:

Aš savo balsus atiduodu Danui Rapšiui ir Justei Veronikai Jocytei. Danui – už medalių lietų mūsų valstybei ir Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje. O tai, ką daro Justė, yra kažkas nepaprasto. Negaliu ja nesižavėti.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 sporto žinių vedėja Patricija Babrauskaitė:

Mane intriguoja metų proveržio nominacija ir šio titulo labiausiai verta Justė Jocytė. Jos vedama Lietuvos 16-mečių komanda šiais metais, galima sakyti, išgelbėjo visas mūsų krepšinio rinktines nuo medalių bado. Užsienio spauda tiesiog mirgėjo nuo jos fenomenalaus pasirodymo, o ką jau kalbėti apie debiutą suaugusiųjų rinktinėje vos 13-os! Ji yra puikus pavyzdys ir stimulas visai jaunajai kartai siekti aukšto meistriškumo. Prieš Justės išvyką į Tony Parkerio krepšinio akademiją, jos tėtis TV3 žinioms pažymėjo matantis, kaip Justės pavyzdys užkrečia sportuoti kitas mergaites. Ir tai yra vienas iš veiksnių, kodėl aš itin palaikau šią sportininkę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos mokyklų žaidynių“ TV laidos vedėjas Mindaugas Ponomariovas:

Nėra lengva pasakyti, kurie sportininkai yra verčiausi gauti apdovanojimus, nes kiekvienas iš jų ruošiasi labai intensyviai, aukoja savo kūną, savo laisvą laiką vardan aukščiausių apdovanojimų, kad trispalvė pakiltų pasaulinėje scenoje. Tarp nominantų yra ne vienas mano draugas, bet pabandysiu būti objektyvus. Mano balsai šįkart atitenka Danui Rapšiui, nes jo rezultatai yra stabilūs ir jis nežada sustoti, taip pat – Justei Veronikai Jocytei, nes jos talentas ir noras dirbti vardan svajonės yra uždegantis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų