REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Liverpool“ – „Manchester City“. Šių rungtynių užgniaužę kvapą laukia ne tik Anglijos, bet viso pasaulio futbolo gerbėjai. Anglijos milžinai kausis sekmadienį „Premier“ lygos 12-ojo turo rungtynėse.

„Liverpool“ – „Manchester City“. Šių rungtynių užgniaužę kvapą laukia ne tik Anglijos, bet viso pasaulio futbolo gerbėjai. Anglijos milžinai kausis sekmadienį „Premier“ lygos 12-ojo turo rungtynėse.

REKLAMA

Pasak daugumos futbolo specialistų, „Liverpool“ ir „Manchester City“ yra du pagrindiniai pretendentai į čempiono titulą. Šios komandos už kitas visa galva buvo aukštesnės praėjusį sezoną, kai „miestiečiai“ tik vienu tašku aplenkė pagrindinius konkurentus ir tapo nugalėtojais. Tiesa, „Liverpool“ futbolininkai tuomet triumfavo UEFA Čempionų lygoje.

Šį sezoną Anglijos čempionate pirmauja Liverpulio ekipa. Ji turi jau 31 tašką – Jurgeno Kloppo auklėtiniai šventė dešimt pergalių ir vieną mačą baigė lygiosiomis. „Liverpool“ žaidėjai yra vieninteliai, nesuklupę „Premier“ lygoje.

Antrąją vietą užimantis „Manchester City“ surinko 25 taškus. Mančesterio klubas jau patyrė dvi nesėkmes. Tiesa, pastaruoju metu „City“ Anglijoje laimėjo tris kartus iš eilės. Po 23 taškus sukaupė „Leicester City“ ir Londono „Chelsea“.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną komandos tarpusavyje jau kovėsi „Community Shield“ rungtynėse. Tada pagrindinis dvikovos laikas baigėsi 1:1. Baudinių serijoje 5:4 sėkmė šypsojosi „miestiečiams“.

REKLAMA

„Premier“ lygoje „Liverpool“ Mančesterio komandą palaužė 19 kartų, 9 sykius pralaimėjo, 16 rungtynių baigėsi taikiai. Per visą klubų istoriją Liverpulio futbolininkai varžovus įveikė 104 kartus, 56 mačus pralaimėjo, 53-uose mačuose užfiksuotos lygiosios.

„Premier“ lygoje Liverpulio ekipa namie, „Anfield“ stadione, „Manchester City“ futbolininkams nepralaimėjo jau 16 rungtynių iš eilės – 11 pergalių, 5 lygiosios. Paskutinį kartą „City“ priešininkų tvirtovėje pergale džiaugėsi 2003 metų gegužę (2:1).

Praėjusiose Anglijos pirmenybėse Liverpulyje dvikova baigėsi 0:0, o Mančesteryje stipresnis buvo „City“ 2:1.

REKLAMA
REKLAMA

Akistatose su „Manchester City“ nuolat blizga „Liverpool“ puolėjas brazilas Roberto Firmino. Jis per aštuonis pastaruosius mačus su „miestiečiais“ pelnė 4 įvarčius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Šią savaitę UEFA Čempionų lygoje „City“ svečiuose nesugebėjo įveikti C grupės autsaiderių Bergamo „Atalanta“ futbolininkų – 1:1. „Liverpool“ savo žiūrovų akivaizdoje nelengvai 2:1 privertė pasiduoti E grupėje paskutinę vietą užimantį „Genk“ klubą.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas šį savaitgalį parodys penkerias „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

Lapkričio 9 d.

14.20 val. „Chelsea“ - „Crystal Palace“,

16.50 val. „Tottenham Hotspur“ - „Sheffield United“,

19.20 val. „Leicester City“ - „Arsenal“;

Lapkričio 10 d.

15.50 val. „Wolverhampton“ - „Aston Villa“,

18.15 val. „Liverpool“ - „Manchester City“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų