REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ komanda penktadienį prieš „Barcelona“ klubą gali žaisti be Mariaus Grigonio.

Kauno „Žalgirio“ komanda penktadienį prieš „Barcelona“ klubą gali žaisti be Mariaus Grigonio.

REKLAMA

Šarūnas Jasikevičius šiandien atskleidė, kad gynėjas dar nėra pasveikęs: „Marius nėra visiškai pasveikęs, negaliu sakyti, ar žais rytoj. Šiandien pažiūrėsime, ar galės su komanda treniruotis pilnu pajėgumu, nes po traumos to dar nedarė. Tada ir spręsime“.

„Turi būti balansas, kiek galime rizikuoti ir ar jam gali pablogėti. Esame lapkričio mėnesyje ir žaidėjus durstyti ar versti žaisti yra ne tas metas“, – teigė „Žalgirio“ strategas.

M. Grigonis praėjusį penktadienį prieš Stambulo „Fenerbahce“ žaidė su nuskausminamaisiais ir jo iniciatyva „Žalgiris“ iš Turkijos išsivežė pergalę.

„Žinoma, tai yra vienas iš mūsų pagrindinių ginklų. Svarbus yra jo vaidmuo tiek puolime, tiek gynyboje. Jei gynyboje dar yra Walkupas, tai puolime prarandame daug taškų. Tačiau sezone yra daug rungtynių, visi sveiki nebus visą laiką“, – sakė Šaras.

REKLAMA
REKLAMA

Specialistas apibūdino ir šio sezono „Barcelona“ komandą.

„Žinoma, tai yra begalinis talentas. Pasirašyti geriausi žaidėjai visose pozicijose. Kai pagalvoji, kad jiems dar trūksta trijų ar keturių žaidėjų ir kas bus, kai visi susieis... Tai yra turbūt geriausia sudėtis Europoje, kuri dar tik klijuojasi. Jie rodo įspūdingą krepšinį net nebūdami pilnos sudėties. Kai visi grįš, dalykai bus kitokie, bet mano manymu tai tikrai yra geriausia sudėtis Europoje“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

REKLAMA

„Žalgirio“ vairininkas mato Brandono Davieso progresą Barselonos klube.

„Energija begalinė, matosi, per vasarą pailsėjo, yra dar labiau susitupėjęs žmogus, su ta visa begaline energija, kokią rodė ir čia. Jis ir pernai buvo pripažintas geriausiu „centru“ Europoje ir manau, kad jei ne geriausias, tai tikrai yra trejetuke. Tiesiog įspūdingai įsiliejo į naują komandą ir turi didžiulę rolę“, – sakė Š. Jasikevičius.

Jis pakomentavo ir Dariaus Maskoliūno galimybę stoti prie Lietuvos rinktinės vairo: „Žalgirio“ žmonės jau sakė, kad situacijai priėjus iki to, bandytume tai spręsti. Bet tai yra ne mano daržas ir nenorėčiau čia daug komentuoti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų