REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainius Adomaitis prieš artėjančią Vilniaus „Ryto“ dvikovą su Bursos „Tofaš“ komanda kalbėjo apie būsimų varžovų lyderius.

Dainius Adomaitis prieš artėjančią Vilniaus „Ryto“ dvikovą su Bursos „Tofaš“ komanda kalbėjo apie būsimų varžovų lyderius.

REKLAMA

Specialistas labiausiai išskyrė Deviną Williamsą.

„Jie neatleidžia tavo mažiausios klaidos ir verčia taškais, baudžia. Tokie žaidėjai, kaip Lojeski ar Williamsas, išnaudoja tavo klaidas. Williamsas – 20 taškų žaidėjas. Ir iš distancijos, ir po krepšiu yra dominuojantis ne tik Bursos komandoje, bet ir visoje Europos taurėje – atkovoja po 3 kamuolius puolime.

Čia ne tik mūsų „didelių“ darbas, bet ir komandinis darbas. Turėsime su juo padaryti gerą darbą“, – pasakojo treneris.

„Rytas“ po trijų turų turi du pralaimėjimus, bet treneris nemano, kad komanda yra duobėje.

„Apie kokią duobę galime kalbėti? Reikia sužaisti visiems kaip komandai geras rungtynes, ką jau esame padarę ir sužaidę. Dabar mes žaidžiame rungtynes ir kiekvienas žaidėjas sužaidžia taip, kaip gali sužaisti. Čia yra faktas.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų, trenerių, darbas – atvesti žaidėjus iki tų rungtynių psichologiškai, kad jie išeitų maksimaliai pasiruošę. Pralaimėjimai neprideda pasitikėjimo, bet mes patys žinome, kokia situacija. Tai yra komanda su 1 pergale ir 2 pralaimėjimais, mes – irgi.

REKLAMA

Jokio spaudimo sau nedarome. Važiuojame sužaisti geras rungtynes, kokias galime“, – pasakojo treneris.

Specialistas Marekui Blaževičiui žada didesnį vaidmenį, gal net ir vietą startiniame penketuke.

„Ar jis žais starto penkete, priklauso nuo priešininko. Matėte rungtynes su „Žalgiriu“ – Marekas yra geriausias mūsų posto gynėjas, tą jis ir įrodė. Mums tai yra svarbu, mums tai yra didelė paskata.

Džiaugiamės dėl jo. Tai yra klubo ateities žaidėjas, ką ir klubas deklaravo. Jaunų žaidėjų įtraukimas į žaidimą – tą ir stengiamės daryti. Marekas pateisino viltis. Džiaugiamės dėl jo, bet norime, kad visi įdėtų didesnį indėlį“, – kalbėjo D.Adomaitis. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų