REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią ir kitą savaitę tęsis 2020 metų Europos futbolo čempionato atrankos kovos. Šiose varžybose kol kas nesėkmingai žaidžia visų trijų Baltijos šalių rinktinės.

Šią ir kitą savaitę tęsis 2020 metų Europos futbolo čempionato atrankos kovos. Šiose varžybose kol kas nesėkmingai žaidžia visų trijų Baltijos šalių rinktinės.

REKLAMA

Lietuvos, Latvijos ir Estijos komandos savo grupėse užima paskutinę vietą. Lietuviai B grupėje yra surinkę vieną tašką. Jie spalio 11 dieną svečiuose žais su Ukraina, o 14-ąją namie su serbais.

Latviai G grupėje taškų neturi. Jie pralaimėjo visas šešerias rungtynes. Per jas mūsų kaimynai pelnė tik vieną įvartį, o į savo vartus praleido 21. Latvijos rinktinė spalio 10 dieną namie priims lenkus, o 14-ąją išvykoje varžysis su Izraeliu. Pirmąjį tarpusavio mačą Lenkijos ekipai Latvijos futbolininkai pralaimėjo 0:2, o Izraelio – 0:3. Šioje grupėje po šešių turų pirmauja Lenkijos futbolininkai – 13 taškų. Toliau rikiuojasi slovėnai (11), austrai (10), Šiaurės makedonai (8), izraeliečiai (8).

Spalio 11 dieną intriguojanti turėtų būti A grupės lyderių čekų ir anglų akistata. Anglijos rinktinė triumfavo visose ketveriose rungtynėse, o Čekijos ekipa per penkerias rungtynes surinko 9 taškus ir užima antrąją vietą. Šių komandų mūšis Anglijoje baigėsi net 5:0 šeimininkų naudai.

REKLAMA
REKLAMA

Didelį susidomėjimą kelia spalio 14-ąją vyksiantis Prancūzijos ir Turkijos rinktinių mačas. Šios komandos H grupėje po 6 turų turi po 15 taškų. Pirmojoje tarpusavio dvikovoje kiek netikėtai 2:0 nugalėjo turkai.

REKLAMA

Spalio 15 dieną švedai bandys revanšuotis ispanams. Pastarieji namie palaužė varžovus 3:0. F grupėje Ispanijos komanda per šešerias rungtynes dar neprarado nė vieno taško. Antri besirikiuojantys švedai sukaupė 11.

Spalio 12-ąją Danijos futbolininkai savo aikštėje grumsis su šveicarais. D grupės turnyro lentelės viršuje – Airija. Airiai per penkis mačus surinko 11 taškų. Danai turi 9, o šveicarai – 8, tačiau jie žaidė tik ketverias rungtynes. Pirmoji šveicarų ir danų akistata baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 3:3.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, taip pat „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai šią ir kitą savaitę iš viso parodys net 12 rungtynių.

REKLAMA
REKLAMA

Transliacijų tvarkaraštis:

Spalio 10 d.

21.35 val. Latvija – Lenkija (tvplaypremium.lt),

21.35 val. Nyderlandai – Šiaurės Airija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+”);

Spalio 11 d.

21.35 val. val. Čekija – Anglija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+”);

Spalio 12 d.

15.50 val. val. Gruzija – Airija (tvplaypremium.lt),

18.50 val. Danija – Šveicarija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports”),

21.35 val. Norvegija – Ispanija (tvplaypremium.lt,“TVPlay Sports”);

Spalio 13 d.

15.50 val. Kazachstanas – Belgija (tvplaypremium.lt,“TVPlay Sports”),

18.50 val. Kipras – Rusija (tvplaypremium.lt,“TVPlay Sports”),

21.35 val. Velsas – Kroatja (tvplaypremium.lt,“TVPlay Sports”); 

Spalio 14 d.

21.35 val. Prancūzija – Turkija (tvplaypremium.lt,“TVPlay Sports”);

Spalio 15 d.

21.35 val. Švedija – Ispanija (tvplaypremium.lt,“TVPlay Sports”),

21.35 val. Izraelis – Latvija (tvplaypremium.lt,“TVPlay Sports+”).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų