REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV susidorojo su dar viena komanda: palaužė brazilus

VISAS VAIZDO ĮRAŠAS

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) (5/0) rinktinė Pasaulio taurės varžybose ir toliau žengia be pralaimėjimų.

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) (5/0) rinktinė Pasaulio taurės varžybose ir toliau žengia be pralaimėjimų.

REKLAMA

Greggo Popovičiaus kariauna ketvirtame kėlinyje atitrūko ir rezultatu 89:73 (21:18, 22:21, 24:17, 22:17) nugalėjo už ketvirtfinalio borto likusią Brazilijos (3/2) rinktinę.

Brazilijos, Čekijos (3/2) ir Graikijos (3/2) komandos yra iškovojusios po 3 pergales, tačiau tolyn keliavo čekai kadangi šios ekipos tarpusavio rungtynėse įmestų ir praleistų taškų skaičius yra geriausias.

Antrame kėlinyje iš rungtynių buvo išprašytas Brazilijos rinktinės strategas Aleksandras Petrovičius, kuris du sykius nesutiko su teisėjų sprendimais bei nubaustas dviem techninėmis pražangomis.

Pirmoje rungtynių pusėje brazilai laikėsi, o labiausiai prie to prisidėjo puikiai iš toli atakavęs Vitoras Benite – 39:43.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto po ilgosios JAV ekipa įjungė aukštesnę pavarą ir ketvirto kėlinio pirmoje pusėje surengė solidų spurtą, kurio nenuslopino net gražūs veteranų Leandro Barbosos reidai ar Andersono Varejao puskabliai. Paskutinės dvikovos minutės buvo tik formalumas.

REKLAMA

Brazilijos eliminavimas antrame Pasaulio taurės etape lėmė tai, kad į kitų metų Tokijo olimpines žaidynes prasibrovė JAV bei Argentinos rinktinės.

JAV: Mylesas Turneris (8 atk. kam.) ir Kemba Walkeris (5 rez. perd.) po 16, Jaylenas Brownas 11, Harrisonas Barnesas 10.

Brazilija: Vitoras Benite 21 (4/5 tritaškiai), Andersonas Varejao (7/10 dvitaškiai, 8 atk. kam.) ir Leandro Barbosa (6/11 dvitaškiai) po 14.  

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų