REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį pasaulio krepšinio čempionate paaiškės dar viena ketvirtfinalio dalyvė.

Penktadienį pasaulio krepšinio čempionate paaiškės dar viena ketvirtfinalio dalyvė.

REKLAMA

Lietuvos rinktinė naujai suformuotoje L grupėje kausis su pirmenybése dar nepralaimėjusia Prancūzija. Pergalė prancūzams iškart atvertų duris į ketvirtfinalį, o lietuviams reikės dar ir penkių taškų pranašumo.

Į Nandzingą atvykę ištikimiausi rinktinės sirgaliai prieš rungtynes kalbėjo apie abu galimus šeštadienio scenarijus, bet teisti komandos nežada, net jei ir nepasisekų.

Tiesa, visi sirgaliai atviri, tai, kaip baigsis šios varžybos jiems yra labai svarbu, tad pabaigos jie laukia neramia širdimi.

„Vertinu pozityviai, jauna komanda, yra ateitis komandoje matosi, stengiasi jie, šaunuoliai. Jautėsi, kad vaikinai stengiasi, žaidžia ir atiduoda šimtą procentų. Kartais daug ką lemia sėkmė, tikėkimės ji šypsosis šiandien”, — teigė Šanchajuje gyvenantis Kirilas iš Lietuvos. Jis į Nandzingą atvyko su savo sesers broliu kinu.

REKLAMA
REKLAMA

Ištikima rinktinės sirgalė iš Airijos teigė, jog svarbiausia, kad komanda yra teisingame kelyje.

„Labai patiko jaunieji rinktinės žaidėjai kaip įsiliejo, įnešė naujų gairių į rinktinės žaidimą. Patiko ir veteranų pastangos, jie atidavė visas jėgas. Aš įtariu, kad tai gali būti paskutinis jų pasirodymas rinktinėje. Džiugu matyti senuosius rinktinės žaidėjus žaidžiančius labai gerai”, — teigė lietuvaitė.

REKLAMA

Visą komentarą žiūrėkite:

Rinktinės patriotas iš Vilniaus teigė, jog rinktinės rezultatai Kinijoje galėtų būti dar geresni, bet tam pirmajame etape sutrukdė ir teisėjai.

„Daug ką lemia ir tas FIBA sprendimas, kad nekviesti Eurolygos žaidėjų. Paprastas pavyzdys yra kažkoks latvių teisėjas, kuris teisėjauja Eurolygoje ir, kai aš sužinojau latvių teisėjų pavardes čia, aš jų net negirdėjęs. Kai vienas geriausių teisėjų Europoje ir pasaulyje Luigis Lamonica teisėjauja Karaliaus Mindaugo taurėje, o Lietuvoje net nekviečia lietuvių... Tai atsiprašau, ką mes galime tada pasiekti”, — piktinosi vyras.

Visą komentarą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų