REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio taurės turnyro antrojo etapo starte Lietuvos rinktinė žūtbūtiniame mūšyje susitiks su Prancūzijos krepšininkais.

Pasaulio taurės turnyro antrojo etapo starte Lietuvos rinktinė žūtbūtiniame mūšyje susitiks su Prancūzijos krepšininkais.

REKLAMA

Prancūzijos komandos senbuvis Nicolas Batumas šiame turnyre kol kas nežiba – praleido mačą su Jordaniją, o per likusias dvejas rungtynes žaisdavo po 25 minutes, įmesdavo po 4 taškus ir rinkdavo po 6 naudingumo balus.

30-metis puolėjas teigė, kad Lietuva yra sąraše tų komandų, kurios pirmenybėse gali nustebinti. Prancūzas taip pat prisiminė 2011 metų Europos čempionatą, kuris vyko Lietuvoje.

„Jie sužaidė geras trejas rungtynes, yra gera komanda. Dabar kiekvienas mačas yra svarbus visoms rinktinėms. Susitiksime su dviem pajėgiais varžovais ir šeštadienį laukia rimta kova“, – sakė puolėjas.

– Ar manote, kad jūsų komandos forma gerėja sulig kiekvienu maču?

– Mes gerbiame visus savo varžovus. Mums itin svarbus dalykas yra gynyba. Kol kas neblogai giname savąjį krepšį, bet galime ir geriau.

REKLAMA
REKLAMA

– Savo gretose turite pastarųjų dviejų sezonų geriausiai besiginantį NBA žaidėją. Kiek tai svarbu prieš tokius varžovus kaip Lietuva?

– Labai svarbu. Jie turi du aukštaūgius – Valančiūną ir Sabonį. Gobertas po krepšiu bus itin svarbus. Mes turime ne tik Rudy, bet ir Poirier ar M’Baye, kuris irgi gerai gali gintis. Bandysime sustabdyti Sabonį ir Valančiūną. Jie žinomiausi žaidėjai, bet yra komandoje ir kitų krepšininkų, kurie gali gerai sužaisti. Lengva tikrai nebus.

REKLAMA

– Kokie tikslai keliami Prancūzijai?

– Lietuva, Prancūzija, Australija, Brazilija – visos jos gali pateikti staigmenų. Mūsų tikslas yra pasiekti aštuonetą, o tada – kovoti dėl medalių. Šiemet čempionatas turi daug dalyvių. Prisimenu 2011 m. Europos čempionatą Lietuvoje – tai buvo geriausias turnyras, kokiame esu žaidęs. Šios pirmenybės labai konkurencingos, yra 7–8 komandos, kurios kelia aukštus tikslus.

– Kiek smagu jums pačiam žaisti rinktinėje?

– Tai yra šaunu, todėl mes čia ir susirenkame. Mėgstame svarbias rungtynes. Smagu, kad čia esu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų