REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos klasika tapęs derbis tarp Turino „Juventus“ ir „Napoli“ virto tikru trileriu, kurį po atkaklios kovos laimėjo aštuoniskart iš eilės šalies čempionai, triumfavę rezultatu 4 – 3.

Italijos klasika tapęs derbis tarp Turino „Juventus“ ir „Napoli“ virto tikru trileriu, kurį po atkaklios kovos laimėjo aštuoniskart iš eilės šalies čempionai, triumfavę rezultatu 4 – 3.

REKLAMA

Jau ketvirtą minutę „Juventus“ lyderis Cristiano Ronaldo sulaukė progos pasižymėti, tačiau po jo galingo smūgio kamuolys skriejo šalia vartų. Prabėgus dešimčiai minučių progos sulaukė ir „Napoli“ saugas Allanas, kuriam teko komandos draugo perdavimas baudos aikštelėje, tačiau jo smūgį atrėmė varžovų vartininkas.

Netrukus sekė du labai greiti „Juventus“ įvarčiai. 16-ą minutę krašto saugas Danilo sulaukė Douglaso Costos perdavimo ir tiksliu smūgiu nukreipė kamuolį į vartus, o po poros minučių Turino ekipos persvarą padvigubino Gonzalo Higuainas – 2 – 0.

Jau įpusėjus kėliniui „Juventus“ toliau dominavo ir kūrėsi progas. Porą kartų „Napoli“ vartams pagrasino vokietis Sami Khedira, tačiau 30-ą minutę jo atliktas smūgis buvo atremtas vartininko, o po trijų minučių sekęs šūvis skriejo virš vartų.

REKLAMA
REKLAMA

Prasidėjus antrajam kėliniui „Napoli“ stengėsi panaikinti turimą atsilikimą. 52-ą minutę labai geroje pozicijoje atsidūrė Driesas Mertensas, tačiau net ir būdamas laisvas jis apmaudžiai nepataikė į vartus. 

REKLAMA

Po kelių minučių tas pats D.Mertensas sulaukė gero komandos draugo perdavimo, tačiau laiku sureagavęs vartininkas atmušė jo smūgiuotą kamuolį.

Neįmuši tu, įmuša tau. 62-ą minutę C.Ronaldo sulaukė D.Costos perdavimo ir lengvu smūgiu nuginklavo vartininką bei padidino rezultatą iki 3 – 0.

Supykę „Napoli“ greitai pateikė savo atsaką ir tai nepatiko „Juventus“. 66-ą minutę rezultatą sušvelnino Konstantinosas Manolas, kuris smūgiu galva nukreipė kamuolį į vartus. Dar po poros minučių intrigą sugrąžino po keitimo pasirodęs Hirvingas Lozano, kuris pasiuntė kamuolį į vartus iš netolimo atstumo – 3 – 2.

REKLAMA
REKLAMA

Progos pylėsi viena po kitos. 68-ą minutę „Juventus“ galėjo įtvirtinti savo pergalę, bet D.Costos smūgį atrėmė įspūdingai sureagavęs vartininkas. Netrukus žiūrovų ovacijų sulaukė ir „Juventus“ vartų sargas, kuris atrėmė Fabiano Ruizo smūgį.

Rungtynių pabaiga buvo labai permaininga. Tiksint 81-ai minutei „Napoli“ žaidėjai triumfavo, kadangi išlygino rezultatą. Tai jiems padaryti padėjo Giovanni Di Lorenzo – 3 – 3.

Tačiau džiaugtis atimtais taškais jiems taip ir neteko, kadangi jau pridėto laiko metu apmaudžiai sužaidęs „Napoli“ gynėjas Kalidou Koulibaly pasiuntė kamuolį į savus vartus ir taip atidavė pergalę savo varžovams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų