REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 1 dieną prasidės 12-asis Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) čempionatas, kuriame rungtyniaus daugybė šios sporto šakos žvaigždžių. Naujajame sezone vėl jėgas išbandys mūsų kaimynai latviai – Rygos „Dinamo“ komanda.

Rugsėjo 1 dieną prasidės 12-asis Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) čempionatas, kuriame rungtyniaus daugybė šios sporto šakos žvaigždžių. Naujajame sezone vėl jėgas išbandys mūsų kaimynai latviai – Rygos „Dinamo“ komanda.

REKLAMA

Jai trečius metus iš eilės atstovauja ir Lietuvos rinktinės gynėjas Nerijus Ališauskas. Rygiečių tikslas – patekti į atkrintamąsias varžybas ir šį kartą klubo gerbėjai yra labai optimistiški.

Prieš naująjąį čempionatą mūsų „braliukai“ demonstruoja puikią sportinę formą. Jie tapo Latvijoje praėjusią savaitę vykusio turnyro nugalėtojais. Rygiečiai įveikė visus keturis varžovus, kurių biudžetas didesnis nei Latvijos klubo –, o finale 3:2 palaužė ir tituluotąją Kazanės „Ak Bars“ komandą.

Latvių komandos tikslas – patekti į atkrintamąsias varžybas, kuriose kovos po aštuonias Vakarų ir Rytų konferencijų ekipas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dinamo“ jau penkerius metus neįveikė pirmojo etapo barjero, bet klubo fanai tiki komanda. Praėjusį sezoną Latvijos ledo ritulininkai tik per plauką neprasibrovė į atkrintamąsias varžybas. Jie Vakarų konferencijoje užėmė devintąją vietą. Iki išsvajotojo tikslo jiems pritrūko tik vieno taško.

REKLAMA

„TVPlay Sports“ praėjusiame KHL sezone parodė net 215 rungtynių tiesiogiai.

„Didžiuojamės galėdami parodyti savo žiūrovams geriausias Europoje ir Azijoje ledo ritulio varžybas. Sirgaliai galės tiesiogiai stebėti Rygos „Dinamo“ su lietuviu Nerijumi Ališausku rungtynes ir daugiau nei 200 tiesioginių transliacijų naujame KHL sezone per TV ar internetu savo mobiliųjų telefonų bei kompiuterių ekranuose.” - sako Jan Wykrytowicz, „All Media Baltics“ žiniasklaidos grupės Pay TV Baltics generalinis direktorius.

KHL pirmenybėse šįkart varžysis ne 25, o 24 komandos – Bratislavos „Slovan“ dėl finansinių problemų pasitraukė iš čempionato. Pirmenybėse dalyvaus 19 Rusijos ekipų, po vieną – iš Latvijos, Suomijos, Baltarusijos, Kinijos ir Kazachstano.

REKLAMA
REKLAMA

Reguliarusis sezonas baigsis 2020 metų vasario 27 dieną. Jame komandos sužais po 62 dvikovas. Atkrintamosios varžybos bus žaidžiamos kovo 1-balandžio 30 dienomis. Sausio 18-19 d. bus surengtas „Visų žvaigždžių“ savaitgalis.

Čempionų titulą gins Maskvos CSKA ledo ritulininkai. Jie pernai finalo serijoje 4:0 pranoko Omsko „Avangard“.

Maskviečiai J. Gagarino taurę laimėjo pirmą kartą. Tris sykius nugalėtoju yra tapęs „Ak Bars“, po du – Magnitogorsko „Metalurg“, Sank Peterburgo SKA ir Maskvos „Dinamo“, po vieną – Ufos „Salavat Julajev“ ir CSKA.

Rygos ledo ritulininkai sezoną pradės rugsėjo 2-ąją. Jie namie priims Maskvos „Spartak“. Tiesioginė transliacija per „TVPlay Sports+“ kanalą – nuo 19.25 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų