REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Conoras McGregoras (nuotr. SCANPIX)

Buvęs dviejų UFC svorio kategorijų čempionas airis Conoras McGregoras pagaliau prakalbo apie visą pasaulį šokiravusį incidentą kuomet jis viename iš Airijos barų trenkė sėdinčiam vyresnio amžiaus vyrui už tai, kad jis atsisakė paragauti jo gaminamo viskio „Proper Twelve“.

6

Buvęs dviejų UFC svorio kategorijų čempionas airis Conoras McGregoras pagaliau prakalbo apie visą pasaulį šokiravusį incidentą kuomet jis viename iš Airijos barų trenkė sėdinčiam vyresnio amžiaus vyrui už tai, kad jis atsisakė paragauti jo gaminamo viskio „Proper Twelve“.

REKLAMA

Gana ilgai tylėjęs ir tik apie Nate‘o Diazo pergalę prieš Anthony Pettisą socialiniame tinkle „Instagram“ pasisakęs C. McGregoras gailėjosi savo poelgio ir yra pasiruošęs atsakyti už savo veiksmus.

Kalbėdamas su ESPN žurnalistu Arieliu Helwani, C. McGregoras pripažino, kad stebėti tą vaizdo įrašą internete jam buvo „durklas į širdį“.

„Aš suklydau. Tas žmogus nusipelnė mėgautis savo laiku bare be to, ką aš padariau. Aš bandžiau tai kompensuoti ir tą padariau, tačiau tai nebesvarbu. Aš suklydau. Turėjau ateiti čia ir prisiimti atsakomybę viešai. Esu skolingas žmonėms, kurie mane palaiko, esu skolingas motinai, tėvui, savo šeimai, taip pat žmonėms, kurie mokė mane kovos menų. Aš nesu toks. Tai nėra priežastis, kodėl aš pasirinkau kovos menus. Tikroji priežastis buvo ta, kad norėjau apsiginti būtent nuo tokių scenarijų“, – pasakojo C. McGregoras.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Airijos policija dar tiria incidentą bare, tačiau C. McGregoras yra pasiruošęs sutikti su bet kokiomis pasekmėmis.

„Kad ir kas būtų, aš su tuo sutiksiu ir aš to nusipelniau. Aš suklydau, tai buvo visiškai nepriimtinas mano elgesys“, – sakė C.McGregoras.

REKLAMA

Šis incidentas nebuvo pirmas, kuomet C. McGregoras pasielgia netinkamai dviejų mėnesių laikotarpyje. Prieš tai airis buvo areštuotas Majamyje ir apkaltintas sumušęs vyrą bei sudaužęs jo telefoną. Šie kaltinimai buvo panaikinti gegužę, tačiau ir šioje situacijoje C. McGregoras pripažino klydęs.

„Aš tiesiog turiu nustoti reaguoti į masalą. Žmonės bando mane privilioti į tokius dalykus. Aš esu žuvis ar banginis? Privalau būti ramus ir būti pavyzdžiu kitiems. Yra daugybė žmonių, kurie seka mane. Turiu vengti tokių dalykų ir dabar labai sunkiai dirbu tam, kad to išvengčiau“, – sakė C. McGregoras.

REKLAMA
REKLAMA

31-erių metų C. McGregoras buvo dalis keturių pelningiausių UFC turnyrų organizacijos istorijoje, jis taip pat užsidirbo milijonus bokso kovoje prieš Floydą Mayweatherį. Dabar C.McGregoras išreiškė susirūpinimą, kad dabartinis jo gyvenimo būdas sunaikins turtą, kurį jis uždirbo kovos menuose.

„Jeigu nepasikeisiu, tai darys įtaką mano vaikams, jų vaikams ir visai mano sėkmei. Viskas, ką pasiekiau, bus beprasmis dalykas“, – sakė C. McGregoras. „Privalau suvokti, kad negaliu eiti šuo keliu, privalau vengti savo praeities, taip pat mokytis iš kitų klaidų ir užaugti“.

C. McGregoras taip pat teigė norintis sugrįžti į UFC. Šiuo metu jis bando atsigauti po gegužę lūžusios rankos ir vėliau sekusios jos operacijos. Iš pradžių jo planas buvo sugrįžti liepos mėnesį ir, galbūt, kovoti prieš Justiną Gaethje, tačiau dabar viskas nusitęsė į 2019 metų pabaigą. C. McGregorui nesvarbu prieš ką kovoti sugrįžimo dvikovoje. Jis paminėjo buvusius varžovus Chabibą Nurmagomedovą, Nate‘ą Diazą, Dustiną Poirier, Jose Aldo, Maxą Holloway taip pat ir naujus vardus – Tony Fergusoną, Frankie Edgarą, Jorge Masvidalį ir J.Gaethje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Airis pripažino, kad gauti UFC akcijų nebėra jo svarbiausias dalykas, tačiau tai išlieka kažkas, ko jis tikrai norėtų.

C. McGregoras dar kovo mėnesį socialiniame tinkle paskelbė apie karjeros pabaigą. Interviu su A.Helwani metu C.McGregoras pripažino, kad dabar jo pagrindinis tikslas yra sugrįžti į aštuoniakampį narvą.

„Privalau sutvarkyti savo galvą ir tiesiog sugrįžti į šį žaidimą. Privalau kovoti dėl pagarbos, atpirkti tai, ką padariau ir kovoti už dalykus, kurie mane padarė tokį, kokiu esu. Ir aš tai padarysiu“, – sakė C. McGregoras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų