REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skelbia LKL tvarkaraštį: šias datas pasižymėkite

Krepšinio sirgaliai gali pradėti žymėtis svarbiausias datas savo kalendoriuose – LKL valdybos nariai patvirtino 2019–2020 m. „Betsafe–LKL“ sezono tvarkaraštį.

Krepšinio sirgaliai gali pradėti žymėtis svarbiausias datas savo kalendoriuose – LKL valdybos nariai patvirtino 2019–2020 m. „Betsafe–LKL“ sezono tvarkaraštį.

REKLAMA

Naujasis sezonas startuos rugsėjo 21 dieną Klaipėdoje, kur vyks intriguojančios atidarymo rungtynės tarp „Neptūno“ ir Utenos „Juventus“ klubų.

Tą pačią dieną, šeštadienį, taip pat laukia sostinėje vyksianti Vilniaus „Ryto“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ dvikova bei Panevėžio „Lietkabelio“ ir Prienų „CBet“ mūšis.

Čempionas Kauno „Žalgiris“ sezoną pradės sekmadienį rungtynėmis „Šiauliuose“, o pirmas turas baigsis pirmadienį Alytaus „Dzūkijos“ ir Kėdainių „Nevėžio“ rungtynėmis.

Visas reguliariojo sezono tvarkaraštis pasiekiamas paspaudus čia.

Praėjusio sezono finalo dalyviai Vilniaus „Ryto“ ir „Žalgirio“ krepšininkai į pirmą tarpusavio akistatą stos spalio 20 dieną sostinėje.

REKLAMA
REKLAMA

Lygiai po savaitės, spalio 27 dieną, į „Žalgirio“ areną atvyks ir kauniečiams pažįstamais veidais pasipildžiusi „CBet“. Prie Prienų ekipos vairo stojo praėjusį sezoną „Žalgirio“ dublerius treniravęs Mantas Šernius, o sudėtį papildė „Žalgirio“ skolinti Arnas Velička, Lukas Uleckas bei prancūzas Tomas Digbeu.

REKLAMA

Į kalėdinę pertrauką „Besafe–LKL“ kelsis gruodžio 23 dieną vyksiančiomis „Neptūno“ ir „Pieno žvaigždžių“ rungtynėmis, o sugrįš gruodžio 28-ąją, kai susidurs „Rytas“ ir „Lietkabelis“.

Krepšinio kovos sirgalius džiugins ir antrąją Velykų dieną – vyks net trejos rungtynės, tarp kurių – šventę papuošianti „Ryto“ bei „Žalgirio“ akistata.

Preliminariai numatoma, kad reguliarusis „Betsafe–LKL“ sezonas finišuos gegužės 7 dieną – keliomis dienomis anksčiau nei šį sezoną. Vis dėlto Lietuvos klubams sėkmingai pasirodžius tarptautiniuose turnyruose numatomos tvarkaraščio korekcijos.

Ketvirtfinaliai bus žaidžiami iki dviejų pergalių, o pusfinaliai – iki trijų laimėjimų.

Finalo ir mažojo finalo serijos numatomos gegužės 31 – birželio 11 dienomis ir bus žaidžiamos iki trijų pergalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų