REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) krepšinio rinktinė planetos pirmenybėse Kinijoje turės verstis be didžiausių savo žvaigždžių.

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) krepšinio rinktinė planetos pirmenybėse Kinijoje turės verstis be didžiausių savo žvaigždžių.

REKLAMA

Jau pirminiame rinktinės kandidatų sąraše nebuvo tokių skambių pavardžių, kaip LeBronas Jamesas, Kevinas Durantas, Stephenas Curry, Jamesas Hardenas ar Klay Thompsonas, kurie nutarė vasarą skirti poilsiu.

Pažymėtina, kad K. Durantas ir K. Thompsonas būtų ir taip negalėję atstovauti rinktinei dėl NBA finalo serijoje patirtų traumų.

Tačiau artėjant pasaulio čempionatui, apie nenorą vilkėti JAV rinktinės marškinėlių paskelbė būrys žaidėjų, buvusių išplėstiniame kandidatų sąraše.

Pranešama, kad kvietimo atvykti į stovyklą jau atsisakė Anthony Davisas, Ericas Gordonas, Jamesas Hardenas, Bradley Bealas, Tobias Harrisas, C.J.McCollumas, bei pirmasis šių metų NBA naujokų biržos šaukimas Zionas Williamsonas.

REKLAMA
REKLAMA

JAV žiniasklaida skelbia, kad pasaulio ir olimpiniai čempionai ketina pakviesti naujų žaidėjų, kurių anksčiau kandidatų sąraše nebuvo.

Tai Mike‘as Conley, D‘Angelo Russellas, Marcusas Smartas, Jaylenas Brownas, Aaronas Gordonas, Joshas Richardsonas, Thaddeusas Youngas ir Julius Randle‘as.

REKLAMA

„Mums pasisekė, kad turime daug talentingų žaidėjų. Mes nepanikuojame“, – kalbėjo JAV krepšinio bosas Jerry Colangelo.

JAV krepšinio rinktinė oficialiose rungtynėse paskutinį pralaimėjimą patyrė dar 2006-ųjų rugsėjo 1-ąją.

Tada amerikiečiai Japonijoje vykusio pasaulio čempionato pusfinalyje 95:101 nusileido Graikijai.

Nuo to laiko JAV iškovojo 43 pergales paeiliui ir susižėrė tris aukso medalius olimpinėse žaidynėse bei du auksinius apdovanojimus pasaulio čempionatuose.

JAV rinktinės kandidatų sąrašas: Damianas Lillardas, Kemba Walkeris, Kyle‘as Lowry, Jaysonas Tatumas, Donovanas Mitchellas, Harrisonas Barnesas, Khrisas Middletonas, Kyle‘as Kuzma, P.J. Tuckeris, Paulas Millsapas, Kevinas Love‘as, Andre Drummondas, Mylesas Turneris, Brookas Lopezas.

Greičiausiai kvietimo sulauks: Mike‘as Conley, D‘Angelo Russellas, Marcusas Smartas, Jaylenas Brownas, Aaronas Gordonas, Joshas Richardsonas, Thaddeusas Youngas ir Julius Randle‘as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų