REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas ketvirtadienį surengė tiesioginę vaizdo transliaciją socialiniame tinkle „Facebook“, kur atsakinėjo į gerbėjų klausimus.

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas ketvirtadienį surengė tiesioginę vaizdo transliaciją socialiniame tinkle „Facebook“, kur atsakinėjo į gerbėjų klausimus.

REKLAMA

Žalgirietis monologo pradžioje atskleidė, kad turėjo galimybę išvykti į Milano „Olimpia“ arba Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klubą, tačiau sandoris neįvyko.

Tiesa, E. Ulanovas neatmetė galimybės išvykti ateityje ir tikina, kad veikiausiai neseks Pauliaus Jankūno pėdomis, kuris per karjerą tik vieną sezoną praleido svetur.

„Buvo pasiūlymų, galėjau persikelti kitur, bet viskas taip susiklostė, kad liepos 12-oji buvo paskutinė, kai galėjo mane perpirkti. Oficialiai likau „Žalgiryje“ ir labai džiaugiuosi. Bus labai sunkus sezonas, daug iššūkių. Prognozuoti labai sunku kažką, artėja dar ir rinktinė. Klausė manęs dėl detalių.

Norėjo manęs Rusijos ir Italijos klubai. Negaliu sakyti, kad atmečiau pasiūlymus. Vyko derybos, vyko kalbos, turbūt pats net visko nežinau, nes mano agentas kalbėjosi su Milano ekipa, kadangi buvo didelis susidomėjimas. Nebuvau gavęs galutinio pasiūlymo, kad jau būtų tekę rinktis. Galbūt patys klubai tarpusavyje nesusitarė arba Milano ekipos netenkino mano iškeltos sąlygos.

REKLAMA
REKLAMA

Su „Lokomotiv“ buvo konkrečiau viskas, bet priėmiau sprendimą, kad šiai dienai turiu Eurolygą savo kišenėje ir „Žalgirį“, kuris yra konkurencingas ir yra Europos elite. Nebuvo minčių keltis į žemesnį lygį. Taip viskas ir įvyko. Paskutiniai kontrakto metai lieka.

REKLAMA

Nesu kaip Jankūnas. Manau, kad ateis laikas ir reikės pabandyti kažką kito, nebent viskas pasikeis sezono metu. Pernai turėjau daug minčių išvykti, bet kai buvau priremtas prie sienos, nusprendžiau likti. Būna, kad nežinai, ką daryti, bet tada pasikliauji savo širdimi“, – sakė E.Ulanovas.

– Kaip vertinate komandos sudėtį?

– Nauja komanda, sezono pradžia gali būti nelengva. Bandysime padaryti viską, jog įtrauktume naujus žaidėjus į sistemą ir padėtume apsiprasti. Taip pat reikės įprasti legionieriams ir prie Lietuvos mentaliteto. Atrodė ir anksčiau, kad sudėtis neatrodė stebuklingas, bet išsisukdavome iš tos situacijos bei išspausdavome maksimumą. Lietuvoje visada turime laimėti pirmą vietą, o Eurolygoje... Smagu, kad pernai pavyko įšokti į atkrintamąsias, bet buvo velniškai sunku. Sezono pradžia buvo labai sudėtinga, kai namuose negalėjome laimėti. Dėl geros reguliaraus pabaigos tik patekome į ketvirtfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

– Ko stigs labiausiai iš žaidėjų, kurie išvyko?

– Žinojome, kad neliks Nate‘o ir Brandono, o Leo išvykimas buvo netikėtas bei skaudus. Westermannas yra labai geras žaidėjas, mokantis valdyti komandą. Žinojai, ką jis gali, kadangi yra rizika su žaidėjais, nerungtyniavusiais Eurolygoje.

– Ką manote apie Ą.Tubelio poelgį?

– Jaunuolis galbūt nepagalvojo. Nežinau, kas filmavo ir sugalvojo įdėti. Jeigu geras draugas, kodėl įdėjo tą video. Man nepaaiškinamas dalykas, nes nesu to daręs ir nedaryčiau. „Nurašome“ ant jaunatviškumo. Tikrai talentingas vaikis ir gali pasiekti kažką. Galbūt bus pamoka ateičiai.

– Už kiek persikeltumėte į „Rytą“?

– Nesikelčiau į „Rytą“. Esu žalgirietis ir visą savo gyvenimą čia norėjau žaisti. Nenorėčiau pareiti pas priešus. Manęs nesuprastų nei sirgaliai, nei draugai, nei šeima. Manau, kad tuo žavus sportas, kai yra priešpriešos ir jos laikomasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– M.Grigonis sakė, kad bijo Š.Jasikevičiaus. Ar jūs irgi jo bijote?

– Kartais ir aš bijau. Mariui buvo sudėtinga sezono pradžia, bandėme jam kaip įmanoma padėti. Visiems būna sunku pradžioje, kadangi kartais pateikiama informacija ne visada būna tau priimtina. Tiesiog nereikia veltis į asmeniškumus, nes jeigu tai pradėsi daryti, tada net neverta pradėti.

– Kur atostogavote šiais metais?

– Buvau Korfu saloje ir ten sutikau Jasikevičių. Ryte nuėjome su drauge pusryčiauti ir jį sutikome. Taip nutiko netyčia, kad gyvenome tame pačiame viešbutyje. Koks kartais būna mažas pasaulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų