REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
C. Ronaldo automobiliai (tv3.lt fotomontažas)

Penkiskart geriausiu pasaulio futbolininku pripažinto Cristiano Ronaldo talentas bei ryžtas ilgainiui leido jam susikurti gyvenimą, apie kurį daugelis nė nedrįstu pasvajoti.

34

Penkiskart geriausiu pasaulio futbolininku pripažinto Cristiano Ronaldo talentas bei ryžtas ilgainiui leido jam susikurti gyvenimą, apie kurį daugelis nė nedrįstu pasvajoti.

REKLAMA

Portugalijos rinktinės kapitonas ir Turino „Juventus“ klubo žvaigždė šiuo metu yra ne tik vienas geriausių futbolininkų, bet ir bendrai viena žinomiausių garsenybių pasaulyje.

Per savo įsimintiną ir dar toli gražu nesibaigiančią karjerą, atstovaudamas Lisabonos „Sporting“, „Manchester United“, Madrido „Real“ ir „Juventus“ klubams, C. Ronaldo spėjo pelnyti daugiau kaip 600 įvarčių ir atsiimti daugiau nei 30 skirtingų trofėjų.

Natūralu, kad tokio lygio profesionalą savo sudėtyje nori matyti kone kiekviena komanda, tačiau tik kelios jų gali pasiūlyti tokius pinigus, kokių portugalas iš tiesų yra vertas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skaičiuoja Forbes, tik vienintelis Lionelis Messi iš visų pasaulio sportininkų šiais metais uždirbo daugiau, nei C. Ronaldo.

Per metus portugalų žvaigždė savo sąskaitą papildė maždaug 99 milijonais eurų.

Taigi, kur jis išleidžia šiuos pinigus?

Be įspūdingų vilų, privačių jachtų ir prašmatnių rūbų, panašu, kad futbolininkas turi ypatingą potraukį automobiliams.

REKLAMA

Vien oficialioje jo instagramo paskyroje bent kartą į kelis mėnesius pasirodo įrašas, kuriame pats C. Ronaldo pozuoja prie naujutėlaičio „žaisliuko“.

Remiantis žiniasklaidos archyvais ir viešai prieinamomis automobilių kainomis ilgai neužtrunka suskaičiuoti, kad penkiskart geriausio pasaulyje futbolininko kolekcija yra verta apie 20 mln. eurų.

1. BUGATTI LA VOITURE NOIRE. Apie 10,6 mln. eurų.

Ispanijos žiniasklaida prieš porą mėnesių paskelbė, kad C. Ronaldo slaptu pirkimu įsigijo brangiausią kada nors sukurtą automobilį. Tiesa, pats futbolininkas šios informacijos iki šiol nepatvirtino.

REKLAMA
REKLAMA

2. CR7 BUGATTI CHIRON. Apie 2.4 mln. eurų.

„Kad nebūtų per paprasta“. Taip būtų galima pavadinti 2016-aisiais C. Ronaldo įsigytą dar vieną Bugatti automobilį, kuris toks vienintelis pasaulyje. Tai dovana sau pačiam laimėjus Europos čempionatą.

3. BUGATTI VEYRON. Apie 1.8 mln. eurų.

Ko gero, nesugalvotume geresnės „meilės istorijos“, nei Bugatti automobilių trauka C. Ronaldo atžvilgiu. Tai paprasčiausias, tačiau vis tiek itin įspūdingas portugalo Bugatti automobilis.

4. MCLAREN SENNA. Apie 850 tūkst. eurų.

Futbolininką vairuojant patį greičiausią istorijoje McLaren serijos automobilį gerbėjai užfiksavo vos kartą. Vis tik, neabejojama, kad ir šis galiūnas tūno portugalo garaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. ROLLS ROYCE CULLINAN. Apie 280 tūkst. eurų.

Brangiausias C. Ronaldo visureigis. Tokių pasaulyje – vos kelios dešimtys.

6. UJN FERRARI 599 GTO. Apie 330 tūkst. eurų.

Viso futbolininkas turi tris Ferrari automobilius, tačiau šis – pats rečiausias ir brangiausias.

Skaičiuojama, kad C. Ronaldo garaže blizga ir tokie automobiliai, kaip: Maserati GranCabrio, Porsche Cayenne, Porsche Cayenne Turbo, Porsche 911 Carrera 2S Cabriolet, Mercedes-Benz C220 CDI, Mercedes-Benz C-Class Sports Coupe, Bentley Continental GTC, Audi RS6, and Audi Q7.

Daugiau automobilių rasite galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų