REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
M. Kuzminskas (nuotr. Instagram)

Pirmadienį popiet Milano „Olimpia“ klubas oficialiai atsisveikino su trimis žaidėjais, tarp kurių – ir Mindaugo Kuzminsko pavardė. Pasibaigus sutarčiai pats krepšininkas pasidalijo jautriu atsisveikinimu.

15

Pirmadienį popiet Milano „Olimpia“ klubas oficialiai atsisveikino su trimis žaidėjais, tarp kurių – ir Mindaugo Kuzminsko pavardė. Pasibaigus sutarčiai pats krepšininkas pasidalijo jautriu atsisveikinimu.

REKLAMA

Milane M. Kuzminskas praleido daugiau nei vienerius metus (atvyko 2018-ųjų pradžioje), o dabar tapo krepšininku, neturinčiu klubo.

Tiesa, kaip jis sako pats, žaisdamas „Olimpia“ gretose dažnai jautė kartumo skonį, o ne ką rečiau situaciją gelbėdavo tik nuoširdi šypsena.

„Šiandien baigiasi mano oficiali sutartis. Gerai, kad visos emocijos jau praėjo ir galiu apie viską mąstyti ramiau. Išeinu jausdamas kartų skonį. Tokia puiki komanda ir tiek daug neišnaudoto potencialo.

Per savo laiką Milane kartais klausdavau savęs, ar mano pasirinkimas teisingas, nes reikalai aikštėje ir komandos viduje nebuvo patys geriausi. Bet trumpas atsakymas yra „taip, buvo verta“.

REKLAMA
REKLAMA

Vien dėl to, kad komanda buvo apsupta puikių žmonių administracijoje ir jie sunkiai dirbo. Taip pat dėl sirgalių, kurie palaikydavo mus, net kai žaidėme tragiškai.

REKLAMA

Ir žinoma, dėl to, kad sutikau daugybę puikių vyrukų komandoje. Dalį iš jų dar ilgai galėsiu vadinti savo draugais. Esu laimingas, kad visą šį laiką išlikau savimi. Atėjau su šypsena ir išeinu su šypsena, nes buvimas gerais žmonėmis turėtų būti kiekvieno prioritetas.

Dabar esu bedarbis ir svarstau, kur likimas toliau mane nuves. Dėl to nesakau viso gero. Sakau, kad pasimatysime, ir kas žino, gal net greitu metu.“

Praėjusiame sezone vilkėdamas dizainerių marškinėlius M. Kuzminskas vidutiniškai rinko 8,5 taško.

Lengvuoju kraštu aktyviai domėjosi ir Kauno „Žalgiris“, tačiau bent artimiausiais, t.y, kitais metais Lietuvos čempionų gretose jis nerungtyniaus.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Today is the official day when my contract is over. Thankfully all of the emotions have passed and I can think about everything with a calm head. Leaving with a bittersweet taste. Such a great team, so much unused potential... In my career I’ve never had regrets signing with one team or another. During my time in Milan, I sometimes asked myself if the choice was right, because things on the court, inside the team weren’t the best. But the answer was “yep, worth it”. Just because the team was surrounded by great people in the office, who were all the time those, who worked hardest for you, for the team, but generally get less credit. Much love for them. Because the fans were there for us and supported us even when the team was playing horrible. And of course, because I met a lot of good guys on the team, and some I will be able to call friends for a long time to come. Happy that I was myself all the time. Came with the smile and left with the smile, because being a good person should be priority number 1 for all of us. Now I’m unemployed :D Wondering where destiny will take me next...That’s why I’m not saying GOODBYE, but rather SEE YOU and, who knows, maybe soon. In bocca al lupo!!! Siamoi noi..!

A post shared by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų