REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per trejas Lietuvos futbolo A lygos 14-ojo turo rungtynes buvo pelnyta net 15 įvarčių.

Per trejas Lietuvos futbolo A lygos 14-ojo turo rungtynes buvo pelnyta net 15 įvarčių.

REKLAMA

Subyrėjo. Du pelnyti įvarčiai Klaipėdos „Atlantui“ šiame sezone užtikrindavo pergales, tačiau 14-ajame ture taip nenutiko. Atlantiečiai pirmavo 2:0, kurį laiką žaisdami dešimtiese užtikrintai gynėsi, tačiau nuo 58-osios minutės iššvaistė viską, ką taip sunkiai susikūrė. Trys praleisti įvarčiai antrame kėlinyje privertė „Atlantą“ kapituliuoti ir tai buvo devintasis komandos pralaimėjimas šiame sezone.

Netikėtumas. Išlyginamąjį bei pergalingą „Riterių“ įvarčius pelnė vidurio gynėjai – Ričardas Šveikauskas bei Justinas Januševskis. Toks ilgiau savo aikštės pusėje praleidžiančių futbolininkų pasirodymas nudžiugino strategą Aurelijų Skarbalių. Be to, tai buvo jau trečiasis R. Šveikausko įvartis šiame sezone – visi tikslūs smūgiai buvo atlikti galva.

Aura. Kauno SM „Tauro“ stadione susirinkę futbolo aistruoliai antrą kartą iš eilės tapo įvarčių fejerverko liudininkais. Kaip ir pirmose, taip ir antrose „Kauno Žalgirio“ namų rungtynėse šiame stadione buvo pelnyti net 7 įvarčiai. Tiesa, šį kartą kauniečiai patyrė nesėkmę – 3:4 nusileido Vilniaus „Žalgiriui“.

REKLAMA
REKLAMA

Svečias. „Kauno Žalgirio“ namų rungtynes neretai stebi žinomi krepšininkai. Šį kartą tai buvo Donatas Motiejūnas, palaikęs savo gimtojo miesto komandą. Vis dėlto po rungtynių labiau patenkintas buvo krepšininko fizinio rengimo treneris Virginijus Mikalauskas, kuris sirgo už sostinės „Žalgirį“.

REKLAMA

Atodūsis. „Žalgirių“ akistatoje netrūko dramos: 85-ąją minutę rezultatą išlygino 11 metrų baudinį realizavęs Joao Figueiredo, tačiau vos po 3 minučių svečiai iš Vilniaus džiaugėsi pergalingu įvarčiu. Jo autoriumi tapo vis dar geriausio savo žaidimo ieškantis puolėjas Ertonas Fejzullahu. Švedijos ir Kosovo pilietybes turintis futbolininkas šiame sezone per 7 mačus yra pelnęs 2 įvarčius.

Neįvyko. 14-ajame ture buvo sužaistos ne ketverios, o trejos rungtynės. Kauno „Stumbras“ atsisakė žaisti dvikovą su „Palangą“ – šį klubo poelgį artimiausiu metu įvertins Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Drausmės Komitetas (DK).

REKLAMA
REKLAMA

474. Būtent tiek minučių įvarčio A lygoje nebuvo praleidęs Marijampolės „Sūduvos“ vartininkas Ivanas Kardumas. 6-ąją akistatos su „Panevėžiu“ minutę kroato seriją nutraukė kamuolį į vartus pasiuntęs baltarusis Pavelas Krukas.

Serija. Antrąjį ratą titulą ginantys čempionai baigė be menkiausio kluptelėjimo – iškovotos visos 7 pergalės. Marijampoliečiai šiuo metu yra laimėję 9 kartus iš eilės ir, savo sąskaitoje turėdami 36 taškus, 5 taškais lenkia antroje vietoje žengiantį „Žalgirį“.

Produktyvumas. „Sūduvos“ sirgalius turėtų džiuginti pastaruoju metu solidžią sportinę formą demonstruojantis ir po traumos atsigavęs Mihretas Topčagičius. Austras per pastarąsias penkerias rungtynes pelnė 3 įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą. Be to, dvikovoje su „Panevėžiu“ pirmuoju taikliu smūgiu šiame sezone džiaugėsi saugas Ovidijus Verbickas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų