REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Jonas Valančiūnas su laimikiais (tv3.lt fotomontažas)

Vasaros atostogomis besidžiaugiantis Jonas Valančiūnas pastaruoju metu laiką leido Norvegijos Šiaurėje, kur mėgavosi žvejyba Barenco ir Norvegijos jūrose.

9

Vasaros atostogomis besidžiaugiantis Jonas Valančiūnas pastaruoju metu laiką leido Norvegijos Šiaurėje, kur mėgavosi žvejyba Barenco ir Norvegijos jūrose.

REKLAMA

Feisbuko grupėje „Jūrų vilkas“ galima rasti nuotraukas, kuriose Lietuvos rinktinės lyderis įamžintas su įspūdingo dydžio laimikiais.

Krepšininkas pramogavo su meškere beveik visą savaitę, o apie jo nuotykius šmaikščiai atsiliepė ir naujasis Memfio „Grizzlies“ treneris Tayloras Jenkinsas.

„Susiskambinome su Jonu per „Whatsapp“ programėlę, jis dabar žvejoja Norvegijoje. Sakė, kad visai diena buvo išplaukęs į jūra ir yra labai pavargęs, bei vos pavelka kojas. Džiaugiuosi, kad jis man skyrė savo laiko. JV sakė esąs patenkintas, kad pradėsiu dirbti Memfyje – man tai daug reiškia. Tikiuosi, kad jis mėgaujasi savo atostogomis“, – prieš kelias dienas sakė naujasis „Grizzlies“ specialistas.

Praėjus vos dienai po šio pokalbio 27-erių metų krepšininkas atsisakė garantuotų 17,6 mln. JAV dolerių vertės kontrakto ir nepratęsė sutarties su Memfio klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai nebūtinai reiškia, kad lietuvis į šią komandą nesugrįš. JAV žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad tokiu savo ėjimu vidurio puolėjas tiesiog nori pasirašyti naują ilgalaikę sutartį su „Grizzlies“.

REKLAMA

Jeigu jam nepavyks susitarti su Memfio klubu, tada jis taps laisvuoju agentu ir galės derėtis su bet kuria Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komanda.

213 cm ūgio krepšininkas greičiausiai taps pirmuoju lietuviu istorijoje, savo kolekcijoje turinčiu stipriausios pasaulio lygos čempiono žiedą.

JV ką tik oficialiai pasibaigusį sezoną pradėjo Toronto „Raptors“ klube, kuris šiemet pirmą kartą triumfavo NBA pirmenybėse.

Po vasarį atliktų mainų lietuvis persikėlė į Memfio „Grizzlies“ ekipą, tačiau NBA taisyklės skelbia, kad finalą laimėjusi komanda gali atiduoti čempionų žiedą bent vienerias rungtynes tą sezoną sužaidusiam krepšininkui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų