REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seserys Hannah ir Marissa Brandt Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) užaugo po vienu stogu, tačiau Pjončango (Pietų Korėja) olimpinėse žaidynėse jos atstovauja skirtingoms šalims.

Seserys Hannah ir Marissa Brandt Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) užaugo po vienu stogu, tačiau Pjončango (Pietų Korėja) olimpinėse žaidynėse jos atstovauja skirtingoms šalims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marissa gimė Pietų Korėjoje, o vos keturių mėnesių mergaitę įsivaikino Hannah tėvai iš Minesotos Gregas ir Robin Brandt, kurie jau ilgą laiką negalėjo susilaukti savo vaikų. Kai Marissa buvo įvaikinta, įvyko stebuklas ir Gregas bei Robin susilaukė savo atžalos, kuriai davė Hannah vardą.

REKLAMA

„Gavau skambutį iš Korėjos ir tiesiog negalėjau pasakyti „ne“. Aš iškarto sutikau. Negaliu patikėti, kad esu olimpinėse žaidynėse ir atstovauju savo šalį, kurioje gimiau. Tai neįtikėtina. Aš apie tai niekada negalėjau net pasvajoti“, - pasakojo 25-erių metų Marissa.

24-erių metų Hannah nuo pat mažens pamilo Korėjos kultūrą, tuo tarpu Marissa tiesiog norėjo būti tokia, kaip jos sesė. „Aš prisimenu, kad mano sesė labai mėgo aštrų maistą, „kimchi“ ir kitus korėjiečių patiekalus. Tuo tarpu aš nuo to slėpiausi. Aš tikrai nenorėjau būti korėjiete, tiesiog norėjau prisitaikyti ir atrodyti kaip mano sese, o ne būtų kitokia“, - kalbėjo Marissa.

REKLAMA
REKLAMA

Abi seserys užaugo su ledo rituliu, o Hannah yra laikoma viena iš geriausių JAV jaunųjų ledo ritulininkių. „Būti čia, kartu su sese, yra svajonės išsipildymas. Aš tiesiog noriu džiaugtis kiekviena sekunde“, - sakė Hannah. Nors Hannah ir Marissa dabar rungtyniauja už skirtingas šalis, tačiau jos nebūdavo konkurentės ant ledo. „Mes galėjome žaisti vienoje komandoje beveik visą laiką, kai augome. Praleidome daug papildomo laiko kartu, kas įprastai mums nebūtų pavykę“, - kalbėjo Hannah.

Ledo ritulys suartino merginas. Jos daug laiko praleisdavo kartu iki kol merginos pasuko į skirtingus koledžus, o dabar žaidžia už skirtingas šalis. Marissai praleistas laikas Pietų Korėjoje padėjo jai apsispręsti ir priimti save ir savo šaknis. Ji dėvi rūbus, ant kurių parašyta „Yoonjung“ - korėjietiškas vardas, kurį jai davė pagimdžiusi moteris. „

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad šis vardas nėra labai paplitęs Korėjoje. Gal mane pagimdžiusi moteris perskaitys mano istoriją ir bandys susitikti bei kažką pasakyti“, - vylėsi Marissa. „Nežinau, ką jai pasakyčiau. Tai mane pravirkdytų. Galbūt aš tiesiog padėkočiau, kad ji leido man būti įvaikintai ir norėjo, jog turėčiau geresnį gyvenimą“. J

ungtinė Korėjų komanda jau baigė savo pasirodymą Pjongčango olimpinėse žaidynėse, todėl dabar Marissa visą savo dėmesį galės skirti sesers palaikymui, kuri su JAV rinktine tęsia medalių medžioklę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų