REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Conoras McGregoras bendraudamas su žiniasklaidos atstovu Tony Robbinsu atskleidė apgailestaujantis dėl sprendimo kovoti prieš Khabibą Nurmagomedovą traumuotas.

Conoras McGregoras bendraudamas su žiniasklaidos atstovu Tony Robbinsu atskleidė apgailestaujantis dėl sprendimo kovoti prieš Khabibą Nurmagomedovą traumuotas.

REKLAMA

30-metis airis prasitarė, kad vos kelios savaitės prieš kovą su rusu jis patyrė traumą, tačiau priėmė sprendimą nenukelti dvikovos datos. Dabar buvęs UFC lengvo svorio čempionas mano, kad tai buvo klaida.

Sportininkas traumą patyrė treniruočių metu, kai grūmėsi su imtynininku iš Moldovos.

„Aš spyriau Moldovos imtynininkui, kuris turėjo kibti man į kojas. Kai jis tai darė, o aš spyriau – pataikiau į jo pilvą ir mano du mažiausi pirštai užsilenkė ir užstrigo toje pozicijoje. Mano daktaras turėjo ateiti į narvą ir juos atstatyti. Mano pėda išsipūtė kaip balionas ir tai nutiko likus vos dviem su puse savaitės iki kovos su Khabibu“, – prisiminė C. McGregoras.

Skandalingasis kovotojas taip pat atskleidė, kad ši patirta trauma jam sutrukdė deramai pasiruošti kovai su Kh. Nurmagomedovu.

REKLAMA
REKLAMA

„Trauma treniruotėse leido dirbti tik puse jėgos. Man prireikė kur kas intensyviau mesti svorį, nes dėl traumos jis buvo per didelis. Aš nemiegojau 48 valandas prieš svorio metimą, mano kūnas patyrė dehidrataciją.

REKLAMA

Dabar atrodo, kad tada būtų buvę protingiausia tiesiog atidėti kovos su Khabibu datą, tačiau tai yra tik beprasmiai pasiteisinimai, kuriais aš nesiteisinu. Štai kodėl aš vaikščiojau nuleistomis rankomis ir ėjau į priekį, o jis bėgiojo aplink narvą“, – sakė airis.

30-metis sportininkas taip pat prisiminė savo geriausią karjeros epizodą.

„Labiausiai įsiminė momentas, kai pirmą kartą paragavau UFC aukso. Tai buvo „UFC 189“ turnyras Las Vegase. Aš turėjau susikauti su čempionu Jose Aldo, tačiau jis dėl sulūžusių šonkaulių vos devynios dienos prieš kovą turėjo pasitraukti. Kažkas jam iš apsisukimo spyrė ir sulaužė šonkaulį“, – pasakojo airis.

C. McGregoras vietoje J. Aldo kovojo su Chadu Mendesu, kurį antrame raunde nugalėjo techniniu nokautu.

Galiausiais praėjus penkiems mėnesiams airis kovėsi narve jau su pačiu J. Aldo, kurį nokautavo 13 sekundžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų