REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkis kartus Formulės-1 (F1) čempionas Lewisas Hamiltonas nustebino širdis tirpdančiu poelgiu.

Penkis kartus Formulės-1 (F1) čempionas Lewisas Hamiltonas nustebino širdis tirpdančiu poelgiu.

REKLAMA

34-erių britas ir jo atstovaujama „Mercedes“ komanda pradžiugino vieną didžiausių lenktynininko gerbėjų – reta ir labai sunkia vėžio forma sergantį penkiametį Harry Shaw.

Į berniuko gyvenamojo namo kiemą buvo atgabentas tikras bolidas, su kuriuo šiame sezone lenktyniauja F1 žvaigždė L. Hamiltonas.

Čempionų titulą šiemet ginantis lenktynininkas taip išreiškė padėką berniuką už jo palaikymą ir paskatinimo žodžius.

Prieš praėjusį savaitgalį Barselonoje vykusias lenktynes 5-metis H. Shaw socialiniame tinkle „Instagram“ palinkėjo britui sėkmės:

Vaizdo klipas buvo nufilmuotas ligoninėje, iš kurios po kelių dienų berniukas buvo parvežtas į tėvų namus.

L. Hamiltonas užtikrintai laimėjo lenktynes Katalonijos sostinėje, o netrukus savo jaunąjį gerbėją pavadino „angeliuku“, bei dedikavo berniukui iškovotą pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Į penkiamečio berniuko namus buvo atgabentas ne tik „Mercedes“ bolidas, tačiau ir Ispanijoje iškovotas trofėjus.

Balandžio mėnesį H. Shawo tėvai išgirdo labai liūdną žinią, kad jų sūnui beliko gyventi viena savaitė, todėl toks sportininko poelgis juos labai sužavėjo.

REKLAMA

„Aš nepažįstu Lewiso, bet šis poelgis leidžia manyti, kad jis yra be galo doras ir nuoširdus žmogus. Mūsų sūnui ši žinutė reiškia labai daug, į jo gyvenimą tai atnešė šypseną, kurios jam labai trūksta . Tai beprotiškai gražus poelgis“,- sakė berniuko tėvai.

„Mercedes“ komanda labai sunkia liga sergančiam vaikui taip pat padovanojo atributikos su originaliais L. Hamiltono parašais.

F1 čempionas ir vokiečių ekipa išreiškė viltį, kad berniukas dar spės sudalyvauti ir lenktynėse, kur turės progą iš arčiau susipažinti su savo dievaičiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų