REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje parduoti beveik visi bilietai į vyrų rinktinės rungtynes

Jau ateinantį trečiadienį Klaipėdoje Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė žais pirmąsias kontrolines rungtynes prieš Europos čempionatą. Net ir brangiausių bilietų pirmadienio rytą buvo likę vos šimtas.

REKLAMA
REKLAMA

“Susidomėjimas rungtynėmis – milžiniškas. Pasikartojo pernykštė istorija, kai aistruoliai už paskutinius bilietus mokėjo per 30 eurų, o vėliau siūlė didžiausias sumas, kad tik patektų į “Švyturio” areną. Numatydami tokį ažiotažą, šįmet suteikėme galimybę Australijos krepšinio žvaigždžių ir lietuvių dvikovą dar ir Šiauliuose. Todėl tiems, kas nespėjo įsigyti bilietų į rungtynes Klaipėdoje, dar gali spėti įsigyti bilietų Šiauliuose. Juolab, kad tai nėra toli nuo Klaipėdos, o ir bilietai kol kas pigesni”, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

REKLAMA

Į Lietuvą atvykstančioje Australijos ekipoje – keturi NBA rungtyniaujantys krepšininkais, tarp kurių šių metų NBA čempionas (Andrew Bogutas, “Golden State Warriors”) ir vicečempionas (Matthew Dellavedova, “Cleveland Cavaliers”). Taip pat atvyksta Dante Exumas (“Utah Jazz”) ir Cameronas Bairstow (“Chicago Bulls”).

Bilietai į Šiaulių arenoje penktadienį vyksiančias rungtynes kainuoja nuo 5 iki 17 eurų su visais mokesčiais.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinę prieš jai išvykstant į Rygą gyvai taip pat bus galima Alytuje (su Suomija, rugpjūčio 8 d.), Kėdainiuose (su Austrija, rugpjūčio 12 d.) ir Kaune vyksiančiame tarptautiniame turnyre “Huawei Cup 2015” (su Kroatija, Makedonija ir Turkija, rugpjūčio 17—19 d.)

Krepšinio specialistai pastebi, jog rungtynės su suomiais bus pirmosios, kurias Lietuvos rinktinė žais su Europos komanda. Todėl jos yra labai svarbios prieš vykstant į Europos čempionatą.

Savo ruožtu alytiškiams šios rungtynės yra istorinės, nes rekonstruotoje arenoje bus galima pirmąsyk pamatyti žaidžiančią Lietuvos vyrų rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Beje, Alytus tą dieną taps tikra krepšinio oaze – bus galima pamatyti ne tik vyrų rinktinę, bet ir “Sprite” jaunųjų talentų kovas, kurias aplankys rinktinės nariai, sudalyvauti su jais žaidimuose. Bus tikrai smagu, tad ir žmonių bus daug”, – sakė M.Špokas.

Pasak jo, Kėdainių arenoje, kuri yra mažiausia iš tų, kuriose šįmet žais Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, taip pat tikimasi puikios atmosferos.

“Manau, kad ir ši arena bus sausakimša. Vienas dalykas – ji nedidelė, kitas dalykas – Lietuvos rinktinė joje žais pirmąsyk nuo arenos atidarymo 2013-aisiais – po dvejų metų pertraukos”, – sakė M.Špokas.

REKLAMA

Tuo tarpu Kaune, pasak jo, bus galima pamatyti jau beveik pasirengusią Europos čempionatui Lietuvos rinktinę ir kaip ji atrodo prieš Europos čempionate dalyvausiančias galingas ekipas.

“Per turnyrą Kaune rinktinė jau bus galingiausios sudėties, tai bus savotiškas egzaminas prieš Europos čempionatą”, – sakė M.Špokas.

Tarptautinio turnyro “Huawei Cup 2015” Kaune dienos bilietas kainuoja nuo 4 iki 15 eurų su mokesčiais.

Augant paklausai į Lietuvos rinktinės rungtynes, numatoma bilietus branginti jau nuo kitos savaitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų