REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. 2014-aisiais Svarstyklės turės sutvarkyti visus planus ir projektus. Viskas turi būti kruopščiai apgalvota ir išdėliota lentynose. 2014 m. planetos suteikia jums galimybę koreguoti savo likimą. Gali rastis rimtų verslo santykių su senyvo amžiaus asmenimis arba solidžiais ir patikimais draugais. 2014 m. Svarstyklės daug važinės ir susipažins su daugeliu skirtingų žmonių. Apsisaugoti nuo sukčių padės intuicija.

REKLAMA
REKLAMA

Materialinė gerovė ir stabilumas šiemet yra svarbūs kaip niekada anksčiau. Šie metai pateiks jums sunkią užduotį, iš kurių pagrindinė – panaudoti visas galimybes demonstruojant savo privalumus ir pasiekimus. Pradėkite mąstyti ir veikti iškart keliomis kryptimis. Pasitikėkite savo likimu ir pasaulis pasisuks į jus savo geriausia puse. Svarstyklėms 2014 m. reikėtų išmokti suprasti save ir savo kūną, be abejo, jį stiprinti ir retkarčiais lepinti. Tobulinkite ne tik kūno lankstumą, bet ir protą bei emocijas. Tai padės kurti darnesnius santykius su žmonėmis. Savo įkvėpimą ir intuityvias įžvalgas pagal galimybes įgyvendinkite praktiškai.

REKLAMA

Verslo horoskopas. 2014 m. Svarstyklės turės daugiau galvoti apie savo darbo ir talentų vertę. Pirmasis pusmetis skirtas kvalifikacijai kelti. Vasaris ir kovas atneš keletą svarbių pakeitimų darbe, pokyčių tarpusavio santykiuose. Birželį ir liepą pagalvokite apie profesinį tobulėjimą ir, visų pirma, gyvenimo tikslą apskritai. Bendravimas su aukštesnio lygio pareigūnais padės priimti svarbius karjeros sprendimus. Nuo liepos bus daugiau galimybių pradėti savo verslą ir realizuoti save toje sferoje, kuriai jaučiate pašaukimą. Galbūt net nuspręsite mesti darbą, kad pasimėgautumėte laisve. Vis dėlto šis kelias niekur nenuves. Iki 2014 m. pabaigos būsite priversti vėl imtis materialinių klausimų. Žlugs dalis verslo ryšių.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. Jei norite romantiškų nuotykių ir romantiškų išgyvenimų, Svarstyklių horoskopas 2014 m. siūlo imtis iniciatyvos ir įdėti šiek tiek pastangų. Sausį tapsite ypač patrauklus priešingai lyčiai. Jei įmanoma, važiuokite į užsienį atgaivinti savo jausmų su savo mylimuoju. Nesusituokusieji šiuo laikotarpiu gali sutikti naują meilę. Pavasarį pabus partnerio pavydas – pavyzdžiui, dėl bendradarbių. Liepą–gruodį išaugs laisvės poreikis. Tai santykių stabilumui ir patikimumui pavojingas laikas. Gali būti, kad staigiai nutrūks santykiai, kuriuos išgelbės tik tolerancija ir prisiminimai apie geriausius kartu praleistus metus. Kita svarbi jungtis – seksualinė harmonija. Norint išlaikyti ryšius, mylimojo interesus ir norus būtina laikyti prioritetu.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų