REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dosnumas: raktas į seksualinį pasitenkinimą

Dosnumas partneriui ir visavertis seksualinis gyvenimas svarbiausi aspektai norint sukurti labai laimingą santuoką, remdamiesi dailymail.co.uk. praneša suaugusiems.lt

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimas atskleidė, kad susituokusios poros, kurios partneriams yra labiau nei vidutiniškai dosnios, pasirodė esančios daugiau kaip 5 kartus dažniau linkusios vertinti savo santykius kaip „labai laimingus“.

REKLAMA

Visavertis seksualinis gyvenimas buvo vertinamas kaip svarbiausias veiksnys, sprendžiant, ar susituokusi pora yra laiminga, tačiau dosnumas partnerio atžvilgiu lėmė geresnius intymius santykius miegamajame.

Tai reiškia, kad iš esmės dosnumas gali būti raktas į seksualinį pasitenkinimą ir santuokinę laimę.

Ekspertai pažymi, kad žodžiu „dosnumas“ turimi omenyje tokie paprasti dalykai kaip kavos išvirimas partneriui, gėlių dovanojimas ar bet koks išskirtinis dėmesys. Žodžiu, kad ir ką duotų vienas sutuoktinių, labai svarbu, kad kitam to iš tikrųjų reikėtų.

REKLAMA
REKLAMA

Patenkinti savo seksualiniu gyvenimu vyrai ir moterys sakė, kad jie yra „laimingai susituokę“ nuo 10 iki 13 kartų dažniau nei tie, kurie seksą įvertino kaip vidutinišką.

Remiantis tyrimu, pagrindiniai elementai, pagal kuriuos galima indikuoti laimingą santuoką, yra seksualinis pasitenkinimas, įsipareigojimo jausmas, dosnumas ir pozityvus požiūris į vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų