REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar seksas internetu neištikimybė? Kas yra ištikimybė? Kada prasideda neištikimybė? Ieškodami atsakymo į šiuos klausimus galime remtis autoritetais, mėgstančiais samprotauti apie dvasinės ir fizinės neištikimybės niuansus, arba savo jausmais ir norais, kurie sako, kad širdies draugas turi matyti tik mus, galvoti tik apie mus. Puikiai suprantame, jog tai neįmanoma, bet vis vien to norime.

REKLAMA
REKLAMA

Sau paprastai leidžiame truputį daugiau ir išdidžiai atmetame kaltinimus, jog kažkam skyrėm dėmesį, dviprasmiškai juokavome.

REKLAMA

Patarimais dalinasi rimtų pažinčių svetainė darnipora.lt.

Vyrų ir moterų požiūris į neištikimybę

Psichologas Erichas Latneris rašo, kad moterys gana dažnai skiria įvairias neištikimybės pakopas, o vyrai težino (ar apsimeta, kad taip mano) vieną neištikimybės rūšį — lytinį aktą su kita partnere. Seksas internetu kol kas nesukuria sąlygų kūnų kontaktui. Todėl daugelis jame plepančių apie sekso fantazijas vyrų yra šventai įsitikinę, jog savo mylimajai ar žmonai yra visiškai ištikimi, jog ši neturi teisės jiems priekaištauti.

REKLAMA
REKLAMA

Sekso internetu grėsmės

Visgi bendrauti internetu sekso temomis nėra tas pat, kas vartyti erotinį žurnalą ar žiūrėti pornografinį filmą. Jame dalyvauja bent du žmonės, kurie dalijasi savo fantazijomis, tuo, kas dažnai nepasakoma, o kartais net slepiama nuo realaus partnerio. Todėl lieka šiam nežinoma ir jis tariasi bendraująs su vienokiu, o iš tikro kalbasi su kitu, nepažintu žmogumi.

Intymių poreikių nutylėjimas mažina domėjimąsi tuo, kas yra šalia. Ir skatina dar labiau atsiskleisti virtualiems „meilužiams”. Vėliau šis emocionalus bendravimas gali būti sustiprintas bendra masturbacija. O galiausiai — išsiskiriama su tuo, kuris pasiekiamas, bet neįsileistas į seksualinių fantazijų pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Seksas internetu griauna santuokas

JAV Pitsburgo universiteto profesorė Harrieta Keilman teigia, jog internetinis seksas susijęs su kone kas dvidešimtomis skyrybomis. Žinoma, galima manyti, jog ne internetinis seksas griauna santuoką, o ja nepatenkintas žmogus ieško supratimo ir džiaugsmo, bendraudamas su internetiniais partneriais. Bet laimė visada šalia. Tereikia nuo jos nebėgti į nuotykius, alkoholį ar… internetą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų