REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieniems seksas – ritualas prieš miegą, kitiems – rytinis geros nuotaikos užtaisas, tretiems – gyvenimo variklis! O kad tas variklis niekad nesustotų, reikėtų meilės žaidimus... paįvairinti.

REKLAMA
REKLAMA

Jau esame minėję, kad rytinio sekso malonumai džiugina tiek vyrų, tiek moterų širdis, oralinio sekso ypatumai – palaima! O poza 69 atneša greita ir malonų pasitenkinimą bet kuriuo paros metu. Sekso rūšis priklauso nuo partnerių poreikių ir norų. Juk vieni visą gyvenimą mylisi misionieriaus poza, o kiti nuolat lankosi svingerių vakarėliuose arba mylisi tryse.

REKLAMA

Šį kartą norime jums pristatyti išdykusių ir net... grubių sekso žaidimų įvadą! Kaip sakoma, kiekvienam pagal poreikius.

Sekso žaidimai, kuomet vienas vaidina vergą, o kitas – valdovą, yra priimtini ne visiems. Tačiau jei jūs poroje nusprendėte, kad norėtumėte paįvairinti ateinančią naktį kuo nors ypatingu ir dar neišmėgintu, jau dabar turėtumėte apsilankyti sekso reikmenų parduotuvėje.

Grubiems sekso žaidimams, kurių metu vienas kitam pliaukštelsite botagėliu ar surišite rankas, reikės šiokių tokių priemonių. Kad nepasiklystumėte sekso reikmenų parduotuvėje, mes jums juos išvardysime.

REKLAMA
REKLAMA

1) Minkšti antrankiai. Kadaise poros naudodavo įprastus antrankius, nuo kurių ant riešų likdavo įspaustos žymės, tačiau dabar sekso prekių parduotuvėje gausu minkštų, švelnių ir įvairiausių spalvų antrankių. Jie puikiai tinka meilės žaidimams. Prirakinus partnerį prie lovos, su juo galėsite šėlti kiek tik panorėjusi.

2) Botagėlis. Tai dar vienas drąsiems meilės žaidimams būtinas įrankis. Juo galėsite partneriui švelniai pakutenti nugarytę ar suduoti per minkštąją vietelę. Už ką? Už tai, kad neklauso jūsų ir nepamalonina taip, kaip norite tik jūs!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3) Akių raištis. Jei norite padaryti staigmeną partneriui, jį nustebinti netikėtai seksualiais veiksmais, jums reikės užrišti jam akis. O tam puikiai tinka atlasinis akių raištis, pridengsiantis jam akis.

4) Žvakės. Žinoma, niekas neabejoja, kad žvakės – romantikos simbolis. Tačiau ką manote apie žvakės kaitinimą prie pat kūnų? Įspėjame, kad žvakė neturi būti labai karšta, ji turi būti vos įkaitusi. Pagrindinė žvakė paskirtis – įaudrinti partnerius. Kad būtų tikrai karšta! Įspėjimas: žvakė turi būti stabiliai pastatyta šalia mylėjimosi vietos, kad nekiltų nelaimingų atsitikimų ir niekas nenukentėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų