REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinia apie tai, kad žmonės per miegus kalba, vaikšto ar net valgo, jau retą žmogų nustebintų. Tačiau apie SMS žinučių rašymą per miegus išgirsi ne dažnai.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent nuo tokio keisto miego sutrikimo kenčia 16-metė Elizabeth Hammonds. Ji nė nesuvokia, kad naktį draugams siuntė keistas SMS žinutes tol, kol jie patys jai nepasako.

REKLAMA

„Tu siuntei man žinutę trečią valandą nakties, tačiau nesupratau ką turėjai galvoje“ – panašias žinutes Elizabeth gauna rytais kaip atsaką į jos išsiųstas SMS.

Tuo tarpu miego ekspertui Marcus Schmidt tai nebekelia nuostabos, jo teigimu tokie miego sutrikimai pacientams pasitaiko vis dažniau ir dažniau. „Keturi iš penkių vaikų, turinčių telefonus, miegodami jį laiko šalia lovos ir tik vienas iš jų telefoną išjungia“ – faktą konstatuoja daktaras.

REKLAMA
REKLAMA

Vaisto nuo to nelabai ir yra, geriausias būdas išvengti nemalonių situacijų, kai draugams tenka aiškintis dėl keisto žinučių turinio – prieš miegą telefoną padėti kuo toliau nuo lovos, kad jo negalėtum pasiekti gulėdamas.

Daktaras Schmidtas teigia, kad šis fenomenas yra toks naujas, jog dar netgi nėra atlikta jokių tyrimų. Jis taip pat atskleidė, kad turėjo vieną pacientę, kuri miegodama telefonu fotografuodavo save ir erotiškas siųsdavo nuotraukas kontaktų knygoje esantiems žmonėms.„

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų