REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaikščiojimas gali būt susijęs su moterų gebėjimu patirti orgazmą – šiuo klausimu buvo atliktas tyrimas, kurio rezultatai buvo paskelbti viename seksualinės medicinos žurnalų.

REKLAMA
REKLAMA

Studentės buvo paprašytos užpildyti anoniminį klausimyną apie seksualinį gyvenimą. Tada tyrimo dalyvės buvo padalintos į dvi grupes: pirmoje grupėje atsidūrė tos, kurios orgazmą patiria visada arba beveik visada; antrajai grupei priskirtos tos, kurios orgazmą patiria labai retai arba nepatiria jo iš viso.

REKLAMA

Merginos buvo paprašytos žemakulniais bateliais nueiti 100 m (nes aukštakulniai darko eiseną) ir tuo pačiu metu galvoti apie malonius dalykus. Vėliau jos turėjo nueiti dar 100 m ir galvoti apie vyrą, kuris suteikia joms malonius pojūčius.

Seksologai, kurie nežinojo, kurią moterų grupę vertina, turėjo pagal eisenos pobūdį priskirti moteris vienai arba kitai grupei.

81 proc. moterų buvo suklasifikuotos teisingai. Moterų, kurios patiria vaginalinį orgazmą, dubens raumenys yra labiau atpalaiduoti ir jų eisena yra natūralesnė. Tai matoma iš laisvų bei darnių kojų, dubens ir nugaros judesių. Gebėjimas pasiekti orgazmą taip pat yra susijęs su žingsnio ilgiu bei stuburo lankstumu.

„Orgazminė“ eisena yra visiškai neviliojanti, tačiau rodo stabilią psichinę būklę, pasitikėjimą savimi ir pasitenkinimą seksualiniu gyvenimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų