REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ji karšta, jūs – trokštate tos merginos, ore tvyro seksualinė įtampa, dar vienas gėrimas ir pasiūlysite vakarą pratęsti jūsų namuose... Stop.

REKLAMA
REKLAMA

Ką turėtumėte žinoti:

- Sekso laukimas – nuostabus jausmas.

- Manote, kad ji – paleistuvė? Puiku, tada nevadinkite tai „pirmojo pasimatymo“ seksu.

- Sekso išvengimas pirmo pasimatymo metu gali padaryti didžiąją dalį „darbo“ už vyrą – aistringą moterį tai gali vesti iš proto!

REKLAMA

Tiesą sakant, būtų geriau, jei pirmojo pasimatymo metu nematytumėte vienas kito nuogo. Merginai tai būtų ženklas, jog nežiūrite į ją rimtai. Susilaikymas gali būti naudingas jums abiems. Taigi, jeigu moteris jus domina, norėtumėte (nors galbūt) užmegzti su ja draugystę, atminkite: jokio sekso pirmojo pasimatymo metu!

Aptarsime dar keletą to priežasčių:

Atidėjimas sukuria laukimo jausmą

Šiandien mūsų visur skubančioje visuomenėje beveik pamirštamas laukimo jausmas, jį išstumia neatidėliotinas malonumas. Tačiau tvirtuose romantiniuose santykiuose laukimas (žinoma, ne begalinis...) yra svarbus, jis padeda stengtis, tikėtis, kartais tai – tarsi stimulas. Jeigu pagrindiniu prizu – seksu – pasimėgausite pirmojo pasimatymo metu, santykių kūrimo procesą pradėsite nuo pabaigos ir eisite į pradžią. Šiek tiek neįprasta bandyti pažinti žmogų, su kuriuo jau turėjai intymių santykių.

REKLAMA
REKLAMA

Laukimas sukuria iššūkį

Neleisdami sau pernelyg įkaisti, įsiaudrinti galite sukurti iššūkį. Taip leiste merginai imtis viliojimo veiksmų, neskubinsite įvykių ir susidomėjimas jumis tik augs. Nereikia būti genijumi, kad suprastum,jog pernelyg paskubintas seksas šią strategiją sugriauna. Apskritai, pasimylėjus per pirmąjį susitikimą, vėliau tampa sunku kurti normalius santykius, draugystę. Beje, gali būti ir taip, jog moteris tokiu atveju manys, kad esate pora: daugybė dailiosios lyties atstovių seksą vis dar traktuoja kaip susiporavimo, didelės simpatijos ženklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laukimas parodo, jog gerbiate merginą

Jei skubate parodyti kelią į miegamąjį, moteris, ko gero, supras tai kaip pareiškimą,jog tai jums – tiesiog pigus pasimatymas, jog manote, kad ji miega su kiekvienu į susitikimą pakvietusiu vyriškiu. Žinoma, yra galimybė, jog jos mintys – tikslios. Tačiau jei norite iš tiesų sužavėti, turite parodyti pagarbą, susidomėjimą dailiosios lyties atstove, o ne tik tuo, kaip šioji atrodo nuoga.

Laukimas stiprina susidomėjimą

Po sekso per pirmąjį pasimatymą dažnai prislopsta susidomėjimas vienas kitu, tampa sunkiau bendrauti ir įvertinti, ar galite būti pora. Kurį laiką susilaikę nuo sekso ne tik geriau pažinsite vienas kitą, turėsite ko laukti bet ir... išlaukus galėsite pasimėgauti daug stipresniais pojūčiais!

REKLAMA

Laukimas duoda laiko iš tiesų įvertinti moterį

Po pirmojo susitikimo apie žmogų žinote tik bendrus dalykus – ką jis veikia, kur dirba, kuo domisi. Tuo tarpu daugybė informacijos lieka nežinoma... O jeigu ji yra pakvaišusi moteris, kitą rytą po suartėjimo norėsianti supažindinti jus su tėvais ir svarstysianti apie būsimuosius vaikus? Prieš „pereinant“ į kitą lygmenį patariama šiek tiek geriau pažinti ir įvertinti – tai padės išvengti blogo sekso bei nemalonių padarinių.

Laukimas neabejotinai padidina pasitenkinimą gavus

Seksas – labai svarbi santykių dalis. Lėta „kelionė“ link tikrojo fizinio suartėjimo suteiks kur kas daugiau malonumo nei neatidėliotina aistra ir skubus suartėjimas per pirmąjį susitikimą. Beje, laukdami geriau pažinsite vienas kitą kaip asmenybes,taip pat geriau žinosite vienas kito troškimus. Tuomet seksas gali dovanoti gausybę malonių netikėtumų!

Taigi, jeigu sutikote merginą, kuri jus žavi, nepulkite skubinti intymumo... Laukimas dažniausiai atsiperka!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų