REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais tiesiog paskęstame kasdienėje rutinoje, nuo to dažnai nukenčia ir seksualinis gyvenimas. Jei taip atsitiko – metas ne tik paįvairinti kasdienybę, tačiau ir įnešti karčio į miegamąjį!

REKLAMA
REKLAMA

Štai keletas patarimų:

1. Išmokite bučiavimosi subtilybių

Dauguma mūsų bučiavomės daugybę kartų, tad net negalvojame, kaip tai darome. Pasinaudokite karštomis lūpomis, nepamirškite švelnių įkandimų ir nustebinkite partnerį nepakartojamu holivudišku bučiniu!

REKLAMA

2.  Nebijokite garso!

Nepamirškite, jog ekspresyvūs, garsūs išsireiškimai miegamajame – tikrai seksualu. Nesvarbu, dejuojate, kalbate ar skleidžiate kitus malonumo garsus – nebijokite patriukšmauti!

3. Nuotykiai!

Vyrai dievina moteris, nebijančias išbandyti naujus dalykus. Būkite spontaniška – nutraukite vakarienę dėl staigaus noro pasimylėti!Nustebinkite brangųjį karštu greituku per pietų pertrauką. Atsiduokite fantazijoms...

REKLAMA
REKLAMA

4. Liesk mane!

Ar gi nesijaučiate puikiai, kai partneris liečia jūsų rankas, pirštais „bėgioja“ per jūsų veidą ar nugarą? Prisilietimai tiek būnant viešoje vietoje, tiek sekso metu sukuria didesnį intymumo, artumo jausmą.

5. Žaisliukai – su mumis!

Pasinaudokite suaugusiems skirtais žaisliukais. Šilko raištis ant akių, antrankiai, vibratorius ar tiesiog kvapnus masažo aliejus garantuos jums smagią ir netradicinę meilės naktį!

6. Apsisukite ir įkaitinkite partnerį

Siekiant naujovių, ko gero, niekada nepritrūksite neišbandytų sekso pozų, tačiau jei norite įkaitinti mylimąjį nesinaudojant kamasutra – tiesiog apsisukite į kitą pusę. Tai reiškia, jog veidą atsukite ne į partnerį, bet į jo kojas. Taip jis ne tik galės pasimėgauti vaizdu, bet kitokių pojūčių suteiks ir naujas įsiskverbimo kampas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Keiskite meilės temą!

Daugumą mūsų įkaitina tam tikra erotinė tema ar idėja, pavyzdžiui, kontrolė suartėjimo metu, vujarizmas ar oralinis seksas. Išsiaiškinkite, kas labiausiai patinka partneriui, kas – jums bei kurkite įvairias to variacijas. Nesibaigiantis susijaudinimas garantuotas!Jeigu jums patinka dominuoti, pabandykite surišti partnerį, surišti abiejų jūsų rankas, o gal tiesiog dažniau kalbėkite nešvankiai ar... leiskite pasireikšti jūsų laukinėms fantazijoms!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų