REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pabendravęs su šia mergina nė neįtarsi, kad ji – vienas populiariausių erotikos modelių Vanile.lt projekte. Nuo šiol ji publikuoja Vanile.lt puslapyje savo blogą, tad siūlome su juo susipažinti.

REKLAMA
REKLAMA

Auksmos blogą gali rasti čia.

(Auksma pasakoja apie savo svajones, darbą ir pomėgius.)

Iš kur esi kilusi? Kokia pirmoji vaikystės svajonė? Kur leisdavai vasaras?

Kilusi esu iš Vilniaus. Nuo pat mažens svajojau būti medicinos sesele ir padėti žmonėms. Dažniausiai vasaras leisdavau stovyklose bei pas močiutę kaime.

REKLAMA

Ką veiki šiuo metu? Mokais, studijuoji, dirbi, atostogauji, svajoji?

Teko nemažai dirbti erotiniu fotomodeliu, todėl nusprendžiau save išbandyti Vanile.lt projekte. Be to, labai ilgai tai padaryti įkalbinėjo fotografas. O iš tikrųjų, tai mane paskatino smalsumas... (Šypsosi)

Tai nebuvo vaikystės svajonė, o ir apie Vanile.lt sužinojau ne taip ir seniai. Svarbiausia, kad fotosesijų metu jaučiuosi labai gerai, visada mėgau fotografuotis, svajojau tapti fotoobjektyvo taikiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip labiausiai mėgsti leisti laisvalaikį? Klubai, šokiai, naktiniai barai? Kur galima tave dažniausiai sutikti? Gal turi kokių išskirtinių pomėgių?

Studijuoju magistratūroje, dirbu vienoje iš renginių organizavimo įmonių. Tai mano mylima sritis. Labai patinka bendrauti su žmonėmis, vesti derybas,  dalyvauti vakarėliuose su išskirtiniais klientais.

Ir galiu atskleisti jums mažą paslaptį... Dažniausiai gera išvaizda ir koketiškas žvilgsnis padeda derybose. (Nusijuokia)

Kokia muzika labiausiai patinka? Ar vaikštai į kurių nors grupių / atlikėjų koncertus?

Na, man labiausiai patinka užvedantys vasariški ritmai. Nepraleidžiu progos gyvai paklausyti geros muzikos. Šį pavasarį, kai dažnai lyja, mėgstu klausytis romantiškos muzikos vakarais namie. Ypač jaudina Joe Cocker kūryba. Daina „Summer in the city“ įstrigo atmintyje, kai pirmąkart mylėjausi ekspromtu skambant šiai dainai.

Erotines Auksmos fotosesijas gali pasižiūrėti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų