REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Blogas gyvenimas nėra toks paprastas dalykas, kaip galėtų atrodyti. Neįmanoma gyvenimo pabloginti per dieną ar savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

Tai yra ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis metodikos ir disciplinos. Bloginant gyvenimą negalima atsipalaiduoti, nes visos pastangos gali nueiti perniek, ir tada vėl reikės pradėti iš pradžių.

REKLAMA

Svarbiausias žingsnis bloginant gyvenimą – įsikrauti blogos energijos iš pat ryto, kad užtektų visai dienai. Štai pratimai, kurie turėtų sugadinti jūsų dieną:

1. Kiekvieną rytą prabudęs pakartokite sau: „man yra blogai“. Kartoti reikia bent 10 kartų, o geriausia – tol, kol patikėsite. Kartojant negalima juoktis. Bandykite įsivaizduoti, kaip jums iš tikro blogai.

2. Vonioje prieš savo atvaizdą veidrodyje keletą kartų pakartokite „aš negražus(-i)“, „aš storas(-a)“, „aš nevykėlis“.

REKLAMA
REKLAMA

3. Prieš išeidami iš namų išmėtykite daiktus, kad susidarytų netvarkos įspūdis. Netvarka - nedidelis naudingas akcentas bloginant gyvenimą.

4. Pagalvokite, kad jūs esate vertas bent jau dvigubai didesnės algos/ stipendijos/ pašalpos/ pensijos, ir kad nieko negalite padaryti, nes aplink vieni sukčiai.

5. Pagalvokite, kad yra kaimynas/ giminaitis/ draugas, kuris uždirba/turi/gauna už jus daugiau, bet yra to nevertas. Tai sukels neteisybės jausmą, kuris yra labai geras gyvenimo blogintojas.

6. Jauskitės nusipelnęs dovanų. Nesvarbu, ar iš valdžios, ar iš turtingesnio kaimyno/ giminaičio/ draugo. Kadangi dovanu niekas šiaip sau nedalina, tai  šiuo atveju galėsite jaustis labai blogai. Jums juk neduoda pelnytų dovanų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Norėkite ko nors brangaus. Pasirinkite kokį daiktą, kelionę ar ką panašaus, ko neleidžia jūsų finansinė padėtis. Jokiu būdu neieškokite būdų to daikto ar kelionės gauti pigiau ar pakeisti kuo kitu. Tada galite nesijausti blogai!

8. Nesidomėkite pasaulio naujienomis kitais kanalais – ten gali būti ir gerų žinių. Tai gali sugadinti visą blogumą. Lietuviškuose dienraščiuose visa medžiaga yra kruopščiai atrinkta ir paruošta  pagal blogo gyvenimo metodiką, tad jų skaitymas gyvenimo bloginimo procesui tik padeda.

9. Galvokite, kad Lietuva yra žuvęs reikalas, o visi lietuviai yra nevykėliai, sukčiai, vagys ir banditai. Pagalvokite, kad ir jūs esate lietuvis. Turėtumėte jaustis visiškas nevykėlis ir kaip toks, turėtumėte nenorėti nieko daryti.

REKLAMA

10. Galvokite, kad viskas yra beviltiška, ir nieko nedarykite, išskyrus būtiniausius gamtinius reikalus.

11. Stenkitės kuo daugiau norėti ir kuo mažiau galvoti, kaip kažką padaryti.

12. Pagalvokite, kad tai yra tryliktas punktas, kad jau beveik penktadienis ir kad beveik 13 diena, 13 valanda ir 13 minučių. Juk, kai pagalvoji, tai gyvenimas toks sunkus, neteisingas ir blogas... Nėra jokios perspektyvos. Visi tik serga ir miršta. O jei gimsta, tai irgi juk į ašarų pakalnę ateina kankintis. O vargelį vargužėlį Lietuvėlėj išvargę mes kankiniai kankiniausi ašarėles kibirėliais liejam ir kelio nematom. Paliūdėkim, gyvenimas bus blogesnis, o po to bus pasaulio pabaiga.

13. Nepamirškite, kad rytoj viskas bus blogiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų