REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietų Korėjos automobiliai „Hyundai“ jau senokai nėra tik nebrangių ir blankių biudžetinių mašinų sinonimas. Tie laikai jau nugrimzdo užmarštin. Na o dabar „Hyundai“ dairosi ir į prestižinių automobilių rinką. Panašu, kad Pietų Korėjos kompanija čia gali pasirinkti Japonijos automobilių pramonės gigantų kadaise išbandytą kelią.

REKLAMA
REKLAMA

Tikėtina, kad jau kitais metais naujos kartos savo reprezentacinius modelius „Genesis“ ir „Equus“ Pietų Korėjos kompanija Jungtinėse Valstijose pardavinės naudodami ne „Hyundai“, o „Genesis“ vardą. Situacija primena XXa. paskutinius dešimtmečius, kai į Jungtinių Valstijų rinką japonų marketingo selekcininkų buvo įskiepyti „Lexus“ ir „Infiniti“ vardai. „Toyota“ ir „Nissan“ amerikonams tuomet buvo puikiai žinomi ir turėjo šaunią reputaciją, tačiau tik biudžetinių automobilių segmente. Todėl teko griebtis gudrybės sukuriant naujus reprezentacinius vardus.

REKLAMA

Dabar labai panašiu keliu žengti ruošiasi ir „Hyundai“. Šiuo metu kompanijos JAV padalinio pardavimų specialistai braižo galimas schemas ir dėlioja visus „už“ ir „prieš“. Jei bus priimtas teigiamas sprendimas, tai „Genesis“ porūšis už Atlanto debiutuos kartu su naujos kartos „Genesis“ ir „Equus“ automobiliais. Tiesa, „Hyundai“ atveju naujo porūšio atsiskyrimas nebūtų taip ryškiai išreikštas, kaip „Toytoa“ atveju – Pietų Korėjos kompanijos atstovai kategoriškai atmeta galimybę, kad „Genesis“ vardui Amerikoje būtų kuriamas atskiras prekybos tinklas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų