REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šios dienos rytą nuo „Saab” gamyklos konvejerio vėl pradėjo riedėti automobiliai. Švedai atnaujino puikiai visiems žinomo modelio „Saab 9-3“ gamybą. Automobilių gamyba „Saab“ fabrike buvo nutraukta dar 2011 metais dėl kompanijos bankroto.

REKLAMA
REKLAMA

„Saab“ savo konvejerio galimybes bandomuoju rėžimu išbandė dar rugsėjo pradžioje. Tuomet buvo pagaminta pirmoji, dar bandomoji, „Saab 9-3“ serija.

REKLAMA

Naujai atgimęs „Saab 9-3“ praktiškai niekuo nesiskiria nuo tų automobilių,kurie buvo gaminami prieš įmonės bankrotą. Vienintelis skirtumas – emblema. Dabar joje neliko firminės karūnuotos galvos – pagal 2012 metų sutartį tokią emblemą dabar gali naudoti tik sunkvežimių gamintojas „Scania“ ir aviacinis kompanijos padalinys „Saab AB“.

Tuo tarpu pirmąjį savo naują modelį su „Saab“ ženklu kompanija pristatys 2014-ųjų pradžioje. „Saab“ įsigijusio konsorciumo „National Electric Vehicle Sweden“ atstovai teigia, kad tai bus elektrinis automobilis, turėsiantis „Saab“ prekės ženklą. Tikėtina, kad kitais metais pasirodys ir naujos kartos „Saab 9-3“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų