REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italų koncernas „Fiat Group Automobiles“ visureigių mylėtojams paruošė solidžią naujieną – šiandien prasidedančioje 65-ojoje Frankfurto automobilių parodoje bus pristatytas juodais dizaino elementais išsiskiriantis visureigis „Fiat Freemont Black Code“. Gamintojas šį modelį vadina neabejotinai geriausiu „Freemont“ šeimos modeliu tiek dėl dizaino, tiek dėl jo techninių savybių.

REKLAMA
REKLAMA

Naujojo visureigio pavadinimas atsispindi bene visuose išorės dizaino elementuose. „Freemont Black Code“ turi juodas žvilgančias priekines groteles, tokius pat juodus 19 colių lengvo lydinio ratlankius ir šoninius veidrodėlius, juodą rėmą taip pat turi ir priekiniai automobilio žibintai.

REKLAMA

„Fiat Freemont“ interjeras sukurtas taip, jog vairuotojui ir keleiviams garantuotų aukščiausio lygio patogumą bei malonumą, keliaujant šiuo automobiliu. Visa tai padeda užtikrinti standartinėje šio modelio komplektacijoje esanti automatinė trijų zonų klimato kontrolė, kruizo kontrolė, odiniai sėdynių apmušalai ir šildomos sėdynės, galiniai automobilio statymo jutikliai, taip pat sistema, leidžianti atrakinti ir užvesti automobilį nenaudojant raktelio ir elektriniai galiniai langai.

REKLAMA
REKLAMA

Gamintojų teigimu, „Fiat Freemont Black Code“ yra puikus pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško talpaus, patogaus šeimos automobilio, tačiau tuo pačiu nori pabrėžti ir savo individualumą. Naujasis „Freemont“ modelis pirkėjams bus siūlomas su 170 AG 2 litrų MultiJet II varikliu su priekiniais varančiais ratais (FWD) ir mechanine pavarų dėže arba su visų varančiųjų ratų sistema (AWD) ir automatine pavarų dėže. Šio visureigio pirkėjai taip pat gali rinktis AWD su 280 AG 3.6 litrų benzininiu varikliu. Visos šio modelio AWD versijos pirkėjams siūlomos su 6 pavarų automatine pavarų dėže, kuri užtikrina puikias važiavimo savybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinės išvaizdos bei puikios komplektacijos „Freemont Black Code“ modelis taip pat gali pasigirti aukščiausio lygio pramogine sistema. Šiame automobilyje yra 8,4 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas su palydovinės navigacijos sistema ir žemėlapiais, taip pat DVD grotuvas ir vieta SD kortelei, „Bluetooth“ ryšys, galinė kamera ir aukščiausios kokybės „Alpine“ garso sistema su 6 kolonėlėmis, 368-W stiprintuvu ir garsiakalbiu.

„Black Code“ yra vienas iš 4 „Fiat Freemont“ apdailos lygių - Freemont, Urban, Lounge ir Black Code, kurie siūlomi šio visuregio pirkėjams. Todėl jie gali būti tikri, jog įsigydami šio modelio automobilį turės galimybę išsiskirti iš kitų.

REKLAMA

Koncernas tikisi, jog kitais metais naujasis visureigis „Fiat Freemont Black Code“ ženkliai prisidės prie ir taip jau sėkmingų „Fiat Freemont“ pardavimų. Bendradarbiaujant su „Chrysler Group“ sukurto modelio automobilių per daugiau nei dvejus metus visoje Europoje parduota daugiau nei 52 tūkst., o tai leido 2012 m. „Fiat Freemont“ savo kategorijoje užkopti į 6 vietą. Tuo tarpu Italijoje „Fiat“ visureigis dvejus metus iš eilės laikosi absoliutaus lyderio pozicijoje ir pagal pardavimus yra 7 populiariausias automobilis šalyje.

REKLAMA

Lietuvoje naująjį „Fiat Freemont Black Code“ jau galima užsisakyti visuose įgaliotosios „Fiat“ atstovės Baltijos šalyse UAB „Autobrava“ salonuose. Šį „Fiat“ modelį, kuris Lietuvą pasieks kitų metų sausio mėnesį, galima rinktis iš keturių kėbulo spalvų – baltos (Pearl White), raudonos (Metallic red), šviesiai pilkos (Metallic light Grey) ir tamsiai pilkos (Metallic dark Grey). Jo kaina prasideda nuo 106,9 tūkst. litų.

UAB „Autobrava“ yra įgaliotoji „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovė Baltijos šalyse bei „Jeep“ atstovė Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė užsiima prekyba naujais „Fiat“, „Fiat Professional“, „Alfa Romeo“ ir „Jeep“ automobiliais, šių bei „Chrysler“ ir „Dodge“ automobilių remontu, prekyba atsarginėmis dalimis ir aksesuarais. „Autobrava“ priklauso tarptautinei įmonių grupei „Modus grupė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų