REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SEAT Leon” Didžiojoje Britanijoje laimėjo prestižinį „Car of the Year 2013“ prizą, kuris buvo paskelbtas per kasmetinę „Auto Express“ naujų automobilių apdovanojimo ceremoniją. Iškilmingos ceremonijos metu Londono „Grand Connaught Rooms“ rūmuose žurnalo „Auto Express“ vyriausiasis redaktorius Steve Fowler įteikė šį garbingą apdovanojimą „SEAT“ kompanijos stebėtojų tarybos pirmininkui Jurgen Stackmann.

REKLAMA
REKLAMA

„Leon“ modelis gavo net du apdovanojimus – jis buvo paskelbtas ir geriausiu kompaktinės klasės šeimos automobiliu. Tačiau „SEAT“ turėjo ir dar vieną progą švęsti, nes „Alhambra“ modelis jau trečius metus iš eilės laimėjo geriausio vienatūrio titulą. Tačiau žinoma, tai buvo „Leon“ modelio naktis – jis laimėjo metų automobilio titulą nugalėjęs labai stiprius konkurentus.

REKLAMA

Aiškindamas, kodėl populiariausias Didžiojoje Britanijoje apie automobilius rašantis savaitraštis „Auto Express“ metų automobiliu Britanijoje išrinko būtent „Leon“, žurnalo vyriausiasis redaktorius Steve Fowler sakė: „Mums šis automobilis patiko dėl stilingos išvaizdos, puikios elgsenos kelyje, surinkimo kokybės ir gausios standartinės įrangos. O svarbiausia, visa tai jūs gaunate už palyginus nedidelę kainą, nors automobilio eksploatacijos kaštai tuo pat metu išlieka itin maži. „SEAT Leon“ laimėjo prieš labai stiprius konkurentus“.

REKLAMA
REKLAMA

„SEAT“ stebėtojų tarybos pirmininkas Jurgen Stackmann, dėkodamas žurnalo „Auto Express“ komisijai už šį garbingą apdovanojimą, pabrėžė: „naujasis „Leon“ yra neabejotinai geriausias modelis kompanijos istorijoje. Jis geriausiai atspindi „SEAT“ kompanijos pokyčius ir rodo, kuriuo keliu mūsų kompanija eina artimiausiu metu. Mes labai laimingi, kad šį kelią įvertino ir pirkėjai. Nuo „Leon“ modelio prekybos pradžios mes jau pardavėme daugiau kaip 45 000 penkiadurių „Leon“ modelių ir tai tik pradžia. Prieš keletą savaičių rinkoje pradėta tridurio „Leon SC“ prekyba, o rudenį Frankfurto parodoje mes pirmą kartą pristatysime ir universalą.“

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų