REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Rolls-Royce“ gamins visureigį?

Britai naudos bavarų „F15“ platformą

Gamins. Negamins. Vėl gamins. Tai tik gandai. O kai juos savo užuominomis pagardina visokie viešųjų ryšių stebukladariai – iš viso nesuprasi. Prieš gerus metus žmonės iš Gudvudo užuominomis šnekėjo apie didžiulio ir prabangaus visureigio gamybą. Tačiau šį pavasarį pristatant kupe „Wraith“ britų oficiozai tai kategoriškai paneigė. Na o dabar leidinys „Automobilemag“ remdamasis savo šaltiniais Gudvude tikina, kad „Rolls-Royce“ visureigis bus.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, visa ši informacija yra ne kas kita, kaip pagrindas naujoms spekuliacijoms. Tačiau dėliodami skurdžios informacijos mozaiką galime gama daug sužinoti, koks būtų visiems keliams ir ne tik skirtas „Rolls-Royce“. Viskas priklausys nuo to, kaip rinkoje seksis busimam visureigio iš Gudvudo donorui – „BMW X7“. Būtent šio būsimo automobilio platformą ir technologija turėtų naudoti britų inžinieriai.

REKLAMA

Čia prasideda įdomybės – bent jau teoriškai į bavarų „F15“ platformą įbrukti V12 motorą galima. Tačiau tokia operacija būtų pernelyg brangi, juk variklį reikėtų derinti su jau esama transmisija ir t.t. Tad logiškiausiai tokiame automobilyje atrodytų V8. Bet kaip „Rolls-Royce“ pirkėjams pasiūlyti tokį automobilį. Panašu, Gudvudo rinkodaros grandams čia tektų prisiminti dainelę apie hibridines inovacijas – bavarų V8 ir keli elektros varikliai būtų optimalus sprendimas.

Jei tikėti šaltiniais iš Gudvudo, automobilis turėtų gauti aukštą penkiadurį „shooting brake“ proporcijų kėbulą. Ir jei šis projektas „gyvens“, pirmieji „Rolls-Royce“ visureigiai rinkoje turėtų pasirodyti 2017 metais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų