REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Rolls-Royce“ paneigė gandus, kad kompanija gali gaminti visureigį. Panašu, prabangaus visureigio kūrimas pareikalautų pernelyg daug investicijų, be to toks automobilis gali neigiamai paveikti itin konservatyvios markės įvaizdį. Tiesa, „Rolls-Royce“ oficiozai prasitarė, kad kompanija gamins atvirą efektingo kabrioleto „Wraith“ versiją. Tai britų automobilinei spaudai patvirtino „Rolls-Royce“ vadovas Torsten Muller-Otvos.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes tikrai nesiruošiame gaminti prabangaus visureigio. Aš oficialiai patvirtinu, kad jo tikrai nebus. Tačiau atviras „Wraith“ pasirodys jau netrukus. Negaliu tiksliai pasakyti, kiek užtruks pasiruošimas jo gamybai, tačiau tikėtina, kad automobilis rinkoje pasirodys ne vėliau, kaip po dviejų metų.“ – savo pastebėjimais dalinosi „Rolls-Royce“ vadovas T. Muller-Otvos.

Anksčiau sklandė gandai, kad „Rolls-Royce“ gamins prabangų visureigį. Manyta, kad jam bus naudojama būsimos kartos „BMW X5“ platforma. Tokio automobilio pasirodymas būtų visai logiškas, kadangi kompanija galėtų didinti pardavimus Kinijos ir Rusijos rinkose. Tačiau „Rolls-Royce“ nusprendė, kad dėl tam tikros pirkėjų auditorijos konservatyvaus kompanijos automobilių įvaizdžio gadinti neverta.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų