REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Renault” šešis metus iš eilės yra oficialius tarptautinio „Alpe d’Huez“ komedijų festivalio partneris. Šiemet šis renginys vyko jau šešioliktą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorių, žiuri narių ir kitų festivalio dalyvių patogumui buvo atnaujintas oficialus festivaliui skirtas „Renault” automobilių parkas – buvo naudojami šeši „Espace”, keturi „Koleos” ir keturi „Trafic” automobiliai. „Renault Grand Scénic” automobiliais filmai buvo platinami po visą regioną „Toiles Enchantées” fondo vardu.

REKLAMA

Šiais metais festivalio naktis buvo paskelbta elektrine – šiai progai „Renault Twizy” buvo specialiai transformuotas į itin mobilų elektroną ant sniego su nauju langų dizainu, uždengiančiu viršutinę durų dalį.

Aktyvi partnerystė ir automobilių skolinimas remiant visuomenines organizacijas

Nuolat aktyviai dalyvavusi kino ir televizijos produkcijoje, „Renault” dar aktyviau bendradarbiauja su Prancūzijos kinu bei remia visuomenines organizacijas. Šešerius metus iš eilės „Renault” yra tarptautinio „Alpe d’Huez“ komedijų festivalio partneris. Vienintelis Prancūzijos komedijų festivalis pelnė pripažinimą po to, kai keli jame rodyti filmai tapo kinematografijos pavyzdžiais bei legendinėmis kino juostomis. Pavyzdžiui, didžiausia visų laikų Prancūzijos kinematografijos sėkmė – „Bienvenue chez les Ch’tis”.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalyje buvo galima išvysti daugybę kino įžymybių, o lankytojų skaičius pasiekė 15 tūkst. Šiais metais žiuri nariams vadovavo Florencas Foresti, o jam talkininkavo aktoriai Raphaëlis Personnazas, Fredas Testotas, Lucienas Jean-Baptiste ir Jérômas Commandeur.

Festivalio įžymybės ir žiuri nariai galėjo naudotis oficialiu „Renault” automobilių parku: šešiais „Espace”, keturiais „Koleos”, dviem keleiviniais ir dviem krovininiais „Trafic”. „Renault Grand Scénic” buvo naudojamas „Toiles Enchantées” fondo, kuriam vadovauja Alainas Chabatas. Šis fondas dirbo visame regione, siekdamas neįgaliems, sergantiems vaikams bei jauniems žmonėms sudaryti galimybę nemokamai pamatyti filmus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Twizy” pavertė festivalio naktis elektrinėmis

2013-ųjų festivalio naujovė – į mobilų elektroną ant sniego transformuotas „Renault Twizy”. Automobilio važiavimo spartą pagerino sumontuotos žieminės padangos, o nauja langų sistema uždengė viršutinę durų dalį. Rožiniai ir žali „Twizy” elektromobiliai tapo ekologiška kurorto dalimi.

Siekiant užtikrinti dinamišką, tačiau visiškai saugų važiavimą sniegu padengtu asfaltu, ant „Renault Twizy” ratlankių buvo sumontuotos žieminės padangos. Automobilyje įmontuoti vikrumą ir judėjimą per sniegą užtikrinantys elementai, padedantys įveikti kiekvieną iš 21 Prancūzijos kurorto slalomo posūkių.

REKLAMA

Susidūrę su sudėtingomis kalnų oro sąlygomis, „Twizy” keleiviai galėjo pasinaudoti nauja langų sistema, uždengiančia viršutinę durų dalį. Užtrauktukai leidžia pasiekti durų rankenėles bei atidaryti arba uždaryti apsaugines zonas priklausomai nuo lauko temperatūros. Dvi angos abiejose užsegimo pusėse užtikrina pakankamą oro srautą ir neleidžia salone susikondensuoti garams.

Šie langai surenkami be jokių įrankių per mažiau nei penkias minutes. Jie pagaminti iš dviejų dalių – metalinio rėmo, kuris užtikrina tvirtumą bei pritvirtina langą prie durų, ir prie rėmo prikabinamos permatomos ir lanksčios medžiagos, kuri apsaugo vairuotoją ir keleivį nuo blogo oro.

„Renault” teikia prioritetą kokybei, kurią patvirtina atlikti testai, įrodę įrangos atsparumą UV spinduliams, korozijai ir šalčiui. Ši įranga yra prieinama klientams „Renault” atstovybėse – jos kaina Prancūzijoje siekia 349 eurus įskaitant PVM.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų