REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bentley“ vadovybė oficialiai palaimino naujo prabangaus visureigio projektą, automobilis nuo konvejerio riedėti pradės po trijų metų. Na o dabar „Bentley“ valdžia tvirtins galutinį automobilio dizainą. Apie tai, cituodamas „Bentley“ vadovą Wolfgang Schreiber, pranešė britų leidinys „Autocar“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia „Bentley“ vadovas W. Schreiber, serijinis „Bentley“ visureigis nebus panašus į pernai Ženevoje pristatytą koncepcinį „Bentley EXP 9F“. Pastarąjį konceptą Ženevos publika sutiko gana prieštaringai – tuomet automobilių vertintojams užkliuvo grubus automobilio stilius, subtilumo stoka ir mažokai pačios „Bentley“ dvasios.

REKLAMA

„Jei būsimo visureigio dizainą pamatytumėte dabar, tuomet tikrai galėsite pasakyti, kad tai yra tikras „Bentley“ – būsimo „Bentley“ visureigio stilistiką komentavo W. Schreiber.

Kompanijos vadovas taip pat pranešė, kad „Bentley“ visureigis naudos iš „Audi Q7“ ir „Porsche Cayenne“ skolintą platformą, automobilyje bus naudojami V8 tipo turbvarikliai, o top-versijoje gali būti ir 600 a.g. W12. Manoma, kad „Bentley“ visureigis kainuos apie ketvirtį milijono dolerių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų