REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu šalyje, keičiantis orams - sningant, šąlant, ar lyjant - gatvių kelio dangose atsiveria duobės. Vairuotojams itin sudėtinga pastebėti duobes tamsiu paros metu, nes jos būna pilnos vandens, purvo ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Policija informuoja, kad gaunami pranešimai dėl atsivėrusių duobių Kauno miesto gatvėse: Pramonės pr. 18, išvažiuojant iš žiedinės sankryžos automobilių turgaus link; ir T. Masiulio g. ties 14 numeriu pažymėtu namu.

REKLAMA

Esant tokioms oro sąlygoms, duobių gatvėse gali padaugėti. Vairuotojai, būkite atidesni, atsargesni, tolerantiškesni, padėkite vieni kitiems. Apie eismo įvykius ar kliūtis kelyje praneškite bendruoju pagalbos telefonu 112.

Kelių eismo taisyklėse nurodyta, kad eismo dalyviai, sudarę ar pastebėję kliūtį kelyje, sukėlę ar pastebėję jame pavojų, privalo šią kliūtį ar pavojų pašalinti, o negalėdami to padaryti - pranešti policijai, kelio savininkui ar kelią prižiūrinčiai įmonei, pažymėti kliūtį ar pavojingą vietą ir visais įmanomais būdais įspėti apie kliūtį ar pavojų kitus eismo dalyvius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų