REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oficialus ir įgaliotas SEAT automobilių atstovas Lietuvoje, UAB „Autojuta“ pasirašė tiesioginio bendradarbiavimo sutartį su SEAT S.A. ir nuo šiol automobilius į Lietuvą importuoja tiesiogiai. Iki šiol automobiliai buvo importuojami per regiono atstovybę Lenkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mums patiems pradėjus importuoti automobilius tiesiai iš Ispanijos pirkėjams galėsime pasiūlyti operatyvesnį užsakymų vykdymą ir, žinoma, palankesnes kainas“ - šiuo faktu džiaugiasi UAB „Autojuta“ SEAT padalinio vadovas Nerijus Gečas.

REKLAMA

Dabar SEAT gaminami automobiliai bus tiekiami tiesiogiai iš Ispanijos gamyklos. Pirkėjų laukia ne tik platesnė modelių ir modifikacijų gama, bet ir greitesnis bei operatyvesnis naujų modelių įvedimas į rinką.

„Jau dabar jaučiame, kad daromės labiau įdomūs ne tik verslo klientams, bet ir privatiems pirkėjams.“ – mintimis dalinasi N. Gečas. „Svarbiausia įsisavinti visus naujus procesus. Taip pat jau pradėjome vystyti pardavimų bei servisų tinklą visoje Lietuvoje“.

„Autojuta“ yra oficialus „Volkswagen“ ir „Audi“ automobilių pardavėjas, tačiau importuotojo teises įmonė gavo pirmą kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų