REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Du kartus „F1“ pasaulio čempionas Sebastianas Vettelis tik ką savo šypsena žavėjo Ameriką – „Red Bull“ ir „Infiniti“ intensyviai dirba „prasukant“ savo žvaigždes ir prekės ženklus visame pasaulyje. Todėl „Red Bull“ pilotas drebino Naujojo Džersio tunelio sienas užmynęs „F1“ bolido akceleratoriaus pedalą. Tačiau tai tik viena S. Vettelio nuotykių už Atlanto dalis – pasirodo, greičiausių pasaulio lenktynių trasų asas Amerikoje sužibėjo ir muzikos pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikoje „Red Bull“ pilotas puikiai susidorojo su „Infiniti“ prekės ženklo ambasadoriaus role – jo keleive tapo du kartus „Grammy“ laimėtoja Melanie Fiona. Tačiau banaliu pasivėžinimu Niujorke deginant padangas ir spygaujant šokoladinei scenos mergytei šis susitikimas nesibaigė – pasirodo, Sebastianas Vetellis Niujorke žengė į sceną.

REKLAMA

Ne, S. Vettelis neuždainavo – muzikos pasaulyje jis darė tai, ką moka geriausiai. T.y., vairavo. Na, dar ir šypsojosi į visas puses savo akinama šypsena. Naujame M. Fionos vaizdo klipe „Watch Me Work“  „F1“ čempionas efektingai vairuoja „Inifiniti“ (tarsi koks šiuolaikiškas Jame Dean personažas), stovi prie muzikinio pulto ir, žinoma, šypsosi kaip gavęs milijoną. Pasigrožėkite. Tiesa, jei nuo Melanie Fionos muzikos jūs pykina, galite žiūrėti iš karto antrą vaizdelį – jame tiesiog pasakojama apie scenos dievaitės ir lenktynininko bendradarbiavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų