REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbose apie būsimą „Lamborghini“ visuregį atsirado daugiau konkretumo – italų superautomobilių gamintojas iš Santa-Agatos pasidalino šiokia tokia oficialia informacija. Taigi, balandžio mėnesį duris atversiančioje Pekino automobilių parodoje „Lamborghini“ paslaptingojo visureigio nepristatyts, tačiau parodys jo fragmentus. Ir šį tą papasakos apie būsimą naujieną.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilis bus gaminamas naudojant būsimo „Audi Q7“ modelio platformą, o visus keturis jo ratus suks deforsuotas iki 580 a.g. dešimties cilindrų motoras iš „Gallardo“ modelio. Italai teigia, kad bus ir hibridinė automobilio versija su 80 kW elektros motoru. Tuomet bendra automobilio jėgainių galia sieks apie 660 a.g.

REKLAMA

Būsimas visureigis taps trečiu kompanijos modeliu. Kaip ir tolimi giminaičiai „Audi Q7“, „Porsche Cayenne“ ir „Volkswagen Touareg“, „Lamborghini“ visureigis bus gaminamas Bratislavoje. Gimtojoje Santa-Agatoje bus tik pabaigiami surinkimo darbai.

Italai tikisi per metus parduoti apie 1500 „Lamborghini“ visureigių. Manoma, kad toks automobilis būtų paklausus pačiose patraukliausiose rinkose – Kinijoje ir Jungtinėse Valstijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų